Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

M. Tīruma: "Sezona man bija liels pārbaudījums"

Jānis Pārums

M. Tīruma: "Sezona man bija liels pārbaudījums"
Maija Tīruma
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Pasaules kausa izcīņas pēdējā posma kamaniņu sportā, kas norisinājās Siguldas trasē Latvijā, komentāru portālam Sportacentrs.com sniedza Maija Tīruma, kas savu līdzjutēju priekšā finišēja septītā, bet komandu stafetē pieļāva kļūdu, kas latviešiem liedza pacīnīties par godalgām.

"Ar vietu esmu apmierināta, jo man priekšā bija pasaules labākās kamaniņu braucējas – trīs vācietes, kā arī olimpiskā vicečempione Nina Reitmaijere un kanādiete, kas šosezon vairākkārt bijusi trijniekā Aleksa Goha. Jau pirmajā braucienā laboju savu personisko rekordu, bet otrajā to vēl vairāk uzlaboju," atzina Tīruma. "Liela daļa līdzjutēju jau zina, ka sezonas sākumā man bija veselības problēmas, tāpēc lieki piebilst, ka šosezon biju sliktā fiziskajā formā. Tas man bija liels pārbaudījums, no kura varu tikai mācīties. Tas man nāks par labu."

Par savu neveiksmi komandu stafetē, kur Tīruma kļūdījās finišā, sportiste bija krietni skarbāka: "Tas laikam kamaniņu sportā ir briesmīgākais, kas var notikt – pievilt savu komandu un līdzjutējus mājas trasē. Ļoti labi apzinos, ka sports ir sports, un, tā ir gadījies daudziem, taču sajūta ir šausmīga. Vēl jo vairāk tāpēc, ka pēc tik sliktas sezonas tas bija kā pašrocīgi uzgāzts mēslu spainis sev uz galvas. Kas īsti notika? Nedaudz kļūdījos izejā no 16. virāžas un pirms "klapītes" dabūju bortu, tāpēc trāpīt [pa "klapīti"] bija diezgan problemātiski."

"Savedīšu sevi kārtībā un [nākamsezon] centīšos labot savus šīs sezonas rezultātus, kā arī trāpīt pa "klapīti" visās sacensībās," attiecībā par nākotni Tīruma bija pozitīvi noskaņota.

  +4 [+] [-]

, 2011-02-22 22:32, pirms 13 gadiem
Nekas, piedodam

  +5 [+] [-]

, 2011-02-22 22:54, pirms 13 gadiem
Maija, būs jau labi

  +1 [+] [-]

, 2011-02-23 08:43, pirms 13 gadiem
kā saka- nāks jauni sūdi, vecie aizmirsīsies!
vasarā pie "klapītes" trenažiera vajag atstrādāt sitienu...he he he..joks..
lai veicās nākamsezon!
RR

     [+] [-]

, 2011-02-23 23:15, pirms 13 gadiem
Tur jau ta lieta,ka komandas stafete finisa taisne nevar "atslabt"ka tas notiek indvidualaajs sacensibas,jo vel jatrapa pa klapi.Un dazreiz iznak atsisties pret bortu tatad but sanus no klapes un aizniegties nereali,principa gandriz vai taisni jabrauc lai varetu trapit pa to klapi.
Nekas lai veicas nakamsezon,vismaz vacietem kokurente-kanadiete,partrauca to vaciesu dominanci sieviesu kamaninas kura ilga pusotru desmitgadi.