Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Prūsis: "Gribētu nedaudz labāku sasēšanos bobā"

Jānis Celmiņš

Prūsis: "Gribētu nedaudz labāku sasēšanos bobā"
Sandis Prūsis un Zintis Ekmanis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pasaules kausa pirmā posma bilance bobslejā Latvijai – divas astotās vietas. Leikplesidā šādā pozīcijā finišēja gan Oskara Melbārža pilotētais divnieks, gan četrinieks. Latvijas izlases galvenais treneris Sandis Prūsis kopumā ir apmierināts.

Šajā trasē kā pilots Oskars brauca tikai otrajās sacensībās karjerā, turklāt četriniekā arī jauna komanda un arī cits bobs.

”Neko sliktu es nevaru teikt,” tūdaļ pēc sacensībām sacīja Sandis Prūsis. ”Viss ir normāli. Sarežģīta trase, nav te vēl lielas pieredzes, pats četrinieks pamainīts. Jā, es arī gribētu nedaudz labāku sasēšanos bobā, bet uzreiz jau to jaunā sastāvā nevar prasīt, tāpat otrajā braucienā bija labākais starts laiks, izejas ātrums tik varēja būt nedaudz labāks. Kopumā mani te nekas nepārsteidza, Holkombs brauca labi, Zubkovs bija labs četriniekos, viens amerikānis vēl tika trijniekā divniekos, cits – četriniekos, tā ir viņu trase. Par Oskaru – tādu lielu kļūdu jau arī sestdien nebija, bet reizēm laikam labāk ļaut bobam atsisties pret apmali, nevis mēģināt izstūrēt, tad veidojas tāds drifts, kas jau tagad modē, bet bobslejā nav tas labākais,” pēc sezonas pirmā PK posma pauž treneris.

Treneris piebilda, ka divnieki jau nosūtīti uz nākamo posmu Parksitijā, sestdien tiks nosūtīti arī četrinieki, bet paši puiši svētdienas rītā agri no Monreālas lidos uz otru Amerikas krastu. Atpūtai nav laika, jaunnedēļ jau treniņbraucieni un nākamais pasaules kausa posms. Parksitijā ir nedaudz vieglāka trase, bet tajā sacensībās kā pilots Oskars Melbārdis vēl nav braucis.

LBSF viceprezidents Zintis Ekmanis arī teic, ka sākums nav slikts. ”Nav mums vēl tādas pieredzes Ziemeļamerikas trasēs, četriniekā viss jauns un nav iemesla bēdāties, ir pirmā starta grupa gan divniekos, gan četriniekos. Divniekos iepriecināja pirmais brauciens un labais ātrums, tas nozīmē, ka bobs iet. Protams, abos mačos vēl mūsu puišiem labākais starta ieskrējiens!”

Jaunnedēļ pasaules kausa otrais posms Parksitijā.

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

  -4 [+] [-]

, 2012-11-11 13:50, pirms 11 gadiem
Oskars vēl pavājš!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-11 14:54, pirms 11 gadiem
Osis normāli, ja pirmajā sacensībā sezonā un vēl pie amīšiem var nobraukt astotniekā...Jāgaida uz Eiropu. Tur vajadzētu izdoties. Galvenais ir ar vēsu prātu un nesaspringt.. Lai izdodas!

     [+] [-]

, 2012-11-11 14:59, pirms 11 gadiem
aizermans rakstīja: Oskars vēl pavājš!
joko, vai ne?