Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Prūsis: "Uz olimpiādi trase noteikti būs vēl ātrāka"

Andrejs Siliņš

Prūsis: "Uz olimpiādi trase noteikti būs vēl ātrāka"
Sandis Prūsis
Foto: Dmitrijs Suļžics, f64

Pēc Oskara Melbārža un Daumanta Dreiškena bobsleja ekipāžas bronzas medaļas izcīnīšanas Pasaules kausa izcīņas pēdējā posmā Sočos Latvijas komandas treneris Sandis Prūsis LTV7 kanālā pauda gandarījumu par paveikto un atzina, ka arī pirms četrinieku sacensībām ir labas cerības.

"Viss bija kārtībā. Bija pārliecība, ka šodien vajadzētu būt rezultātiem. Treniņos gāja labi, un Osis [Oskars Melbārdis] pats sev sagādāja dzimšanas dienas dāvanu," priecīgs par Melbārža izcīnīto bronzu Sočos bija Prūsis. "Mazliet par īsu uzskrēja otro startu. Nezinu, kāpēc, vēl neesmu runājis ar pašiem."

"Mazais Oskars [Ķibermanis] trases vidusdaļā pieļāva vairākas kļūdas. Toties četrinieks treniņos gāja labi, tāpēc ceru, ka viņš mūs iepriecinās rītdien. Protams, arī [konkurentu] kritiens [pirms pašu starta] jaunam un maz pieredzējušam sportistam rada lieku stresu, bet tā jau tā pieredze krājas."

"Līdz ko ledus kļuva ātrāks, uzlabojās arī rezultātu tendences," analizēja Prūsis. "Pēdējās dienās viss izskatījās pavisam smuki. Bija bažas, ka rezultātu sadils, bet tā nenotika. Uz olimpiādi trase noteikti būs vēl ātrāka."

Tāpat Prūsis atzina, ka zināmu iedvesmas daļu dāvājusi arī Martina Dukura uzvara dienu iepriekš - visi latviešu sportisti dzīvojot kopā un arī Prūsim nācies saņemt apsveikumus par Dukura panākumu.

Izmantotie resursi:
LTV7

  +1 [+] [-]

, 2013-02-16 13:55, pirms 11 gadiem
Nebūs pat tik daudz OS,diemžēs,JA Zintis neizraks kādu Walnerbobu vai ko labāku uz OS!3 desmitdaļas zaudēt ar labāku braukšanu,diez vai uzskatāma par labu tendenci!!!Bet malacis Osis,jākrāj pieredzi un ar labāku tehniku tiešām dominētu šajā sporta veidā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-16 15:16, pirms 11 gadiem
Vēl kas!
Pirms Olimpiādes trasei netiks tuvumā pielaists neviens speciālists no Latvijas 100km attālumā - tas arī ir fakts!Krievi jau tagad stipri nožēlo par šo reizi un kauc,ka letiņi trasi pārtaisījuši ''po svojemu, i eto užasno''!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-02-16 16:11, pirms 11 gadiem
nav jābrīnās, ka zubkovu arī krievijas izlasē ne pārāk mīl... vienkārši āzis..
ne jau siguldas trases veči vainīgi, ka iepriekš trasē gar ledu grābstījās džamšuts un ko un sportisti bija neapmierināti

  +3 [+] [-]

, 2013-02-16 16:35, pirms 11 gadiem
Interesanti kā izpaudās trases pārtaisīšana "все под себя"?
Uztaisīja, piemēram, šaurāku, kur tikai mūsējo bobi cauri tika?