Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Kādreizējais pasaules čempions Mahata trenēs Itālijas bobsleja izlasi

Ints Megnis
Ints Megnis

Kādreizējais pasaules čempions Mahata trenēs Itālijas bobsleja izlasi
Itālijas izlases treneri Manuels Mahata un Simone Bertaco ar monobobslejistēm. Foto: fisi.org

2011. gada pasaules čempions bobsleja četriniekiem Manuels Mahata turpmāk trenēs Itālijas izlasi.

34 gadus vecais kādreizējais sportists, kurš 2011. gada arī kļuva par Eiropas čempionu un triumfēja Pasaules kausa kopvērtējumā četriniekos, no 2016. līdz 2018. gadam trenēja Ķīnas izlasi, bet tagad Itālijā strādā kopā ar pazīstamo šīs valsts bobslejistu Simoni Bertaco, kurš četras reizes piedalījies olimpiskajās spēlēs un 2007. gadā ieguva pasaules čempionāta bronzu.

Bertaco un Mahatas pirmais darbs bija jaunās olimpiskās disciplīnas monobobsleja sievietēm Pasaules kausa pirmajos divos posmos, kas pagājušajā nedēļas nogalē risinājās Lillehammerē. Tur labākā bija Džada Andreuti, kura guva vienu piekto un vienu sesto vietu, nedaudz atpaliekot no latvietes Līnas Mūzes.

Zīmīgi, ka vēl pagājušajā sezonā labākais Itālijas bobslejists bija Bertaco, kurš guva 19. vietu Pasaules kausa kopvērtējumā starp četriniekiem, kā arī palika 27. vietā starp 29 ekipāžām Phjončhanas olimpisko spēļu četrinieku sacensībās.

Izmantotie resursi:
Bobsleigh World Champion Manuel Machata head...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja