Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempioni Baltijas līgas sezonu sāk ar uzvaru pār Štāla "Amber Volley"

Jānis Celmiņš

Latvijas čempioni Baltijas līgas sezonu sāk ar uzvaru pār Štāla "Amber Volley"
"Ezerzeme"/DU volejbolisti. Foto: LVF

Baltijas volejbola līgas sezonu ar panākumu viesos, Lietuvā iesākusi Latvijas čempionvienība “Ezerzeme”/DU vienība, kas piecos setos šodien burtiski izrāva uzvaru pār Austra Štāla vadīto “Amber Volley” komandu – 3:2.

# “Ezerzeme”/DU un “Amber Volley” komandas sezonu iesāk kā divas pēdējās komandas. Visas pārējās – sešas aizvadījušas jau pa vismaz vienai spēlei.

# Pirmajos divos, kā arī trešajā un ceturtajā setā abas komandas uzvarēja pārmaiņus. Pirmo ar 25:20 uzvarēja “Amber Volley”, bet otrajā ar tādiem pašiem cipariem uz tablo par labu sev noslēdza Riharda Puķīša vadītie daugavpilieši. Nākamajos divos abas komandas arī apmainījās uzvarām. Vispirms vadību cīņā pārņēma mājinieki (25:21), bet ceturto setu par labu sev noslēdza viesi – 25:19.

# Viss izšķīrās piektajā spēles setā, kuru drošāk un pārliecinošāk iesāka “Amber Volley”, ātri iegūstot trīs punktu pārsvaru – 3:0. Daugavpilieši gan nedomāja padoties un kopīgām pūlēm ātri atgriezās spēlē – 4:4. Seta turpinājums aizritēja ar minimālu, bet tomēr laukuma saimnieku pārsvaru. Pašā seta galotnē laukuma saimniekiem bija viena punkta pārsvar (12:11), taču tad “atvērās” viesi. Četri gūti punkti pēc kārtas un panākums setā – 15:12. Visā spēlē līdz ar to uzvaru svinēja Riharda Puķīša trenētie – 3:2.

# Uzvarētāju labā 22 punktus guva Armands Rokjans, bet 11 pievienoja Sandis Vilcāns.

# Daugavpiliešiem atpūtai laika būs ļoti maz. Jau rīt Jūrmalā gaidāms Latvijas čempionāta fināla un arī Latvijas Superkausa cīņas atkārtojums, kurā “RTU/Robežsardze/Jūrmala” uzņems daugavpiliešus.

# Baltijas līgā šosezon startē kopskaitā astoņas vienības – četras no Igaunijas, trīs no Latvijas, bet viena no Lietuvas. Pamatturnīra ietvaros (līdz 18. februārim) komandas aizvadīs trīs apļu turnīru, kam sekos 1/4 finālu cīņas un “Final 4” turnīrs, kas plānots marta sākumā.

# No latviešu spēlētājiem citās Baltijas līgas komandās šosezon spēlēs Toms Švans, Kārlis Uģis Ābelītis (Pērnava), Ralfs Ozoliņš (Amber Volley) un Andris Širjakovs (Tartu Bigbank).

     [+] [-]

, 2023-10-15 18:09, pirms 8 mēnešiem
Volejbols.lv varētu savest kārtībā mājaslapu, nekā nav.
Tiešraides arī nevar normalas noorganizēt, naudas neesot. Brīnos kā vispār eksistē vēl, vajadzetu bezjēdzīgos kadrus samazināt, varbūt tad nauda parādīsies.