Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

"Ezerzeme"/DU treneris Puķītis: "Glābšanas riņķis neatradās"

Jānis Celmiņš

"Ezerzeme"/DU treneris Puķītis: "Glābšanas riņķis neatradās"
Rihards Puķītis. Foto: LVF

Pēc neveiksmēm Baltijas Vīriešu volejbola līgas pusfinālos dalījušies Latvijas klubu galvenie treneri Rihards Puķītis (“Ezerzeme”/DU) un Mārcis Obrumans (“Jēkabpils”). Treneri pauda neapmierinātību ar savu komandu sniegumu, kuras jau šodien plkst. 14.30 uzsāks cīņu par bronzu.

Jau vēstīts, ka vakar pusfinālos jēkabpilieši trijos setos piekāpās "Selver"/"TalTech", bet “Ezerzeme”/DU četros kapitulēja “Tartu BigBank” priekšā.

“Pretinieki ne ar ko nebija pārāki. Ir rūgtums sirdī par mūsu pašu darbībām. Pats kaut ko ne tā izdarīju, nepratu komandu savākt, nespējām komandas raksturu parādīt. Spēlējām individuāli. Tas ir komandas zaudējums. Pirmajā setā uzvarējām ar stabilitāti un pozitīvām emocijām. Nākamajos setos glābšanas riņķis neatradās,” par pusfinālu saka “Ezerzeme”/DU treneris Rihards Puķītis.

“Spēlē par trešo vietu gaidu no komandas visu labāko, kas mums bija šodienas spēlē, noņemot visu slikto, kas arī bija šodienas spēlē. Ja spēlēsim, kā mākam, visam jābūt kārtībā. Šobrīd svarīgākais puišiem ir atpūsties fiziski un emocionāli,” par svētdienas cīņu domājot, saka treneris.

“Ne velti saka, ka spēlē tā, kā ļauj pretinieks, un mums šodien īpaši neļāva izpausties. Tallinieši “nolika 15 blokus”, un varbūt tur bija arī nepareizi mūsu lēmumi, tomēr 13 kļūdas uzbrukumā ir gandrīz divreiz vairāk nekā pretiniekiem. Viņi uz mums “spieda” ar bloku un servi, mums bija ļoti slikts procents uzņemšanā, un mūsu uzbrucējiem gandrīz visu laiku bija pretī četras rokas blokā. Turklāt arī ar labu uzņemšanu gūt punktus bija grūti. Lai ar viņiem cīnītos, pašiem bija jāspēlē tuvu savai labākajai spēlei. Ceru, ka rītdien mūsu spēles kvalitāte būs labāka,” pēc spēles teica SK “Jēkabpils Lūši” treneris Mārcis Obrumans.

Sestdien spēles par medaļā Tallinā notiks pamīšus ar “Optibet” Baltijas Sieviešu volejbola līgas (BSVL) izšķirīgajām spēlēm. Sievietēm par titulu cīnīsies RSU/MSĢ, kas piektdien sagādāja pārsteigumu, četros setos apspēlējot mājinieces un pamatturnīra uzvarētājas Tallinas “TalTech” volejbolistes.

Visas spēles ar Latvijas komandu līdzdalību tiešraidē šodien translēs TV kanāls “Best4Sport”.

2. marts

LaiksS/VKomandas
12.00Siev.Spēle par 3. vietu
14.30Vīr.Spēle par 3. vietu
17.00Siev.Fināls
20.00Vīr.Fināls

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols