Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

Obrumans pēc Baltijas līgas bronzas izcīnīšanas: "Čaļi bija ļoti motivēti"

Jānis Celmiņš

Obrumans pēc Baltijas līgas bronzas izcīnīšanas: "Čaļi bija ļoti motivēti"
U22 izlases treneris Mārcis Obrumans. Foto: "Jēkabpils lūši"

Jau vēstīts, ka sestdien Baltijas Volejbola līgā vīriešiem uz goda pjedestāla kāpa "Jēkabpils Lūšu" komanda, Tallinā notiekošā finālčetrinieka sacensību spēlē par trešo vietu ar 3-0 pārspējot "Ezerzemi"/"Daugavpils Universitāti". Pēc spēles iespaidos dalījās bronzas medaļnieku treneris Mārcis Obrumans.

“Komandā bija laba gaisotne, kas pārnesās arī uz ģērbtuvēm un spēli. Čaļi bija ļoti motivēti. Vakar īsti nesanāca parādīt savu spēli, un ceturtajiem būt nav forši. Tāpēc mums trešā vieta bija svarīga. Pirmajos divos setos bijām mobilizēti, bet likās, ka trešajā setā jau čaļiem sāka likties, ka uzvara pati atnāks,” pēc mača teica SK “Jēkabpils Lūši” treneris Mārcis Obrumans.

“Komandu veidojām no sezonas sākuma, spēlējām dažādos virknējumos, bija arī savainojumi, un tikai no Latvijas kausa uzlabojām kopējo spēli, bet kausa iegūšana palīdzēja iegūt ticību saviem spēkiem. Pēc tam jau līdzīgi spēlējām ar visiem. Pats Baltijas līgas noslēgums bija foršs, jo izcīnījām medaļas. Trīs reizes esam bijuši finālčetriniekā, un trīs reizes esam izcīnījuši bronzas medaļas. “Final Four” iekļuvām arī ceturto reizi, tikai toreiz tas nenotika Covid-19 dēļ,” atgādina treneris.

Jau 10. martā startēs Latvijas čempionāta izslēgšanas spēles. Vienā no pusfināliem “Jēkabpils Lūši” tiksies ar “RTU/Robežsardze/Jūrmala” volejbolistiem, bet “Ezerzeme”/DU vēl gaida savus pretiniekus tajā. Esošajiem čempioniem konkurenci sastādīs viena no Nacionālās līgas komandām.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols