Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases cēlājam Skrūderam zaudējums Polijas kausa finālā

Agris Suveizda

Latvijas izlases cēlājam Skrūderam zaudējums Polijas kausa finālā
Foto: Jastrzębski Węgiel

LETA. Latvijas vīriešu volejbola izlases cēlājs Edvīns Skrūders kopā ar "Jastrzebski Wegiel" komandu svētdien Krakovā piedzīvoja zaudējumu Polijas kausa finālā.

"Jastrzebski Wegiel" ar rezultātu 1-3 (22:25, 25:20, 21:25, 20:25) piekāpās Zaverces "Warta" vienībai, kas Polijas kausā uzvarēja pirmo reizi vēsturē.

Skrūders šajā spēlē laukumā bija otrajā un trešajā setā. "Jastrzebski Wegiel" komandā rezultatīvākais bija Žans Patrī, kurš guva 20 punktus, bet pretiniekiem Bartošam Kvolekam bija 16 punkti.

Sestdien pusfinālā "Jastrzebski Wegiel" ar 3-0 pārspēja Ļubļinas "Bogdanka LUK" vienību, bet februārī notikušajā ceturtdaļfinālā arī trīs setos guva virsroku pār Gdaņskas "Trefl". "Jastrzebski Wegiel" ir šīs sezonas Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Čempionu līgas pusfināliste.

Izmantotie resursi:
LETA