Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Jelgavas" volejbolistes Latvijas čempionāta sērijā par trešo vietu izlīdzina rezultātu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Jelgavas" volejbolistes Latvijas čempionāta sērijā par trešo vietu izlīdzina rezultātu
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Cīņā par bronzas medaļām sērijā līdz divām uzvarām šodien Jelgavā uzvaru svinēja mājinieces – VK “Jelgava” volejbolistes, pieveicot “SuFA klubs”/DU sportistes ar 3-1 (19:25, 25:18, 25:15, 25:10) pieveica “SuFA klubs”/”Daugavpils Universitāti” (“SuFA klubs”/DU), izlīdzinot rezultātu sērijā – 1-1.

Jelgavniecēm Līva Sola guva 23 punktus, Monta Urbāne – 14, Rūta Zīle – 13, bet Linda Liniņa un Līva Brīvule, kura piecus punktus guva ar bloku, – pa 11 punktiem.

Daugavpils vienībā Diana Vabiščeviča pusi no 12 punktiem guva ar bloku, bet vēl trīs – ar servi.

“Pirmajā setā meitenes bija ļoti saspringtas, un tad bieži vien nekas neizdodas. Bija daudz kļūdu servēs un servju uzņemšanā. Servēs vien sešas reizes nepārservējām tīklam. Daugavpils spēlētājas ir malači. Bija labi noskaņojušās spēlei, pirmajā setā labi servēja un praktiski nekļūdījās. Pēc pirmā seta sakārtojām, pirmkārt, jau galvas, sākām servēt pāri tīklam un nekļūdījāmies vairs tik daudz,” pēc uzvaras teica VK “Jelgava” komandas treneris Aldis Bērziņš.

"It kā zinām, kā pret Daugavpils komandu jāspēlē, bet rīt vajadzētu sākt spēli ar lielāku pārliecību. Tā būs sezonas pēdējā spēle jebkurā gadījumā. Mums jānospēlē tā, kā meitenes to var izdarīt. Nevajag neko pārdabisku,” pirms pēdējās cīņas saka treneris.

Izšķirošā spēle sērijā svētdien noritēs Jelgavas novada sporta centrā.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols