Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Žguns trijos setos piekāpjas Austrālijas jaunajam talantam

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žguns trijos setos piekāpjas Austrālijas jaunajam talantam
Adrians Žguns

Latvijas tenisistam Adrianam Žgunam aizvadītajā naktī nav izdevies kvalificēties Sarasotas (ASV) "Challenger" turnīra pamatsacensībām. Izšķirošajā mačā viņš ar 6:2, 2:6, 1:6 piekāpās 16 gadus vecajam Austrālijas talantam Bernardam Tomičam.

eSports.lv jau ziņoja, ka ATP ranga 683. vietu ieņemošais Adrians Žguns sekmīgi iesāka "Challenger" turnīra "2009 Sarasota Open" kvalifikāciju, pārspējot divus rangā augstāk esošus amerikāņus – Timi Smičeku (1:6, 7:6(2), 6:2) un Metjū Robertsu (6:2, 6:3). Šīs uzvaras gan reitinga punktus un vietu pamatturnīrā nedeva, lai to izdarītu bija jāgūst vēl viens panākums.

Pretiniekos izšķirošajā spēlē bija vēl tikai 16 gadus vecais austrālietis Bernands Tomičs, kurš ne vien uzvarējis junioru "Grand Slam" turnīrā, bet arī jau debitējis šī gada "Australian Open", pārvarot vienu kārtu. Šobrīd Tomičs tiek uzskatīts par vienu no lielākajām nākotnes zvaigznēm tenisā un ticis līdz ranga 373. vietai. Pirmajā setā Žgunam gan izdevās viņu pārsteigt un pieveikt ar 6:2, taču nākamajos divos austrālietis jau pārņēma iniciatīvu un svinēja uzvaru ar 6:2, 6:1.

Līdz ar to Žguns palika bez reitinga punktiem šajā turnīrā.

Izmantotie resursi:
usta.com

  +1 [+] [-]

, 2009-05-11 08:45, pirms 15 gadiem
Interesanti.