Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Žgunam divi panākumi "Challenger" kvalifikācijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žgunam divi panākumi "Challenger" kvalifikācijā
Adrians Žguns
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Tikai vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas ASV notiekošā "Challenger" turnīra "Sarasota Open" pamatturnīrā atrodas Latvijas tenisists Adrians Žguns, kurš aizvadītajā naktī prata apspēlēt divus rangā augstāk esošus pretiniekus.

Pēc startiem vairākos "Future" tenisa turnīros un ATP ranga 683. vietas sasniegšanas Adrians Žguns šonedēļ izlēmis izmēģināt spēkus "Challenger" sērijas turnīrā "Sarasota Open", kas norisinās Floridā. Turnīra balvu fonds ir 50 000 ASV dolāru, bet Žgunam sacensības bija jāsāk no kvalifikācijas.

Jau pirmajā kārtā viņam pretiniekos bija mājinieks Tims Smičeks, kurš kvalifikācijā bija izlikts ar 6. numuru (452. vieta rangā). Spēles sākums Žgunam nepadevās, taču pēc tam viņš pārņēma iniciatīvu un pieveica pretinieku – 1:6, 7:6(2), 6:2. Neilgi pēc tam Adrianam bija jāaizvada arī kvalifikācijas otrās kārtas mačs, kurā pretiniekos bija vēl viens amerikānis Metjū Robertss (ATP 616.). Šo pretinieku Adrians pārspēja vēl pārliecinošāk – 6:2, 6:3.

Lai iekļūtu pamatturnīrā, šovakar Adrianam būs jāpārspēj viens no tā sauktajiem jaunajiem talantiem ATP tūrē, austrālietis Bernards Tomičs. Vēl tikai 16 gadus vecais Tomičs ATP rangā pašlaik ieņem 373. vietu, bet šajā kvalifikācijā izlikts ar 2. numuru. Viņam gan nevienu cīņu vēl nav izdevies aizvadīt – pirmā kārta bija brīva, bet otrajā pretinieks arī uz cīņu nedevās. ATP ranga punktus (3) iegūs tikai tenisists, kurš kvalificēsies pamatturnīram.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

  +1 [+] [-]

, 2009-05-10 10:38, pirms 15 gadiem
Tomičs ir baigais zvērs, Australian Open otrajā kārtā iekļuva. sīkums, bet viņam arī bilde ir ATP mājaslapā (piemēram Juškam, kas par viņu ir augstāk rangā nav. Arī Pavlovam nav)

     [+] [-]

, 2009-05-10 10:58, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Tomičs ir baigais zvērs, Australian Open otrajā kārtā iekļuva. sīkums, bet viņam arī bilde ir ATP mājaslapā (piemēram Juškam, kas par viņu ir augstāk rangā nav. Arī Pavlovam nav)
Bilde ,jo piedalijies AO.
Tomičs , vel ir puika , kā AO varēja redzēt tad garus mačus viņš protams vel nevelk.

     [+] [-]

, 2009-05-10 11:08, pirms 15 gadiem
Tomijs rakstīja: Bilde ,jo piedalijies AO.
Tomičs , vel ir puika , kā AO varēja redzēt tad garus mačus viņš protams vel nevelk.
ATP noteikti veel nav vinja liimenis, bet Challenger var paardiities

  +1 [+] [-]

, 2009-05-10 12:30, pirms 15 gadiem
Nu izskatās, ka stabilāk par Kārli startē, lai viecas