Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lejniekam neveiksme Bergamo "Challenger" kvalifikācijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lejniekam neveiksme Bergamo "Challenger" kvalifikācijā
Kārlis Lejnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Latvijas tenisists Kārlis Lejnieks šodien piedzīvojis neveiksmi Itālijas pilsētas Bergamo „Challenger” vienspēļu turnīra kvalifikācijas 1.kārtas mačā. Ar 4:6, 1:6 viņš atzina horvāta Roko Karanusiča pārākumu, tādējādi neturpinot cīņu sacensībās.

Pēc gada sākumā aizvadītajiem trīs „Future” sērijas turnīriem Izraēlā spēkus „Challenger” līmenī nolēma izmēģināt Kārlis Lejnieks (ATP 369.). 22 gadus vecais latvietis devās uz Itālijas pilsētu Bergamo, kur notiek „Challenger” sērijas sacensības ar balvu fondu 42 500 eiro.

Turnīrs Kārlim bija jāsāk no kvalifikācijas – šodien pirmajā mačā pretiniekos horvāts Roko Karanusičs. Lai gan šobrīd horvātam rangā tikai 450. pozīcija, tomēr pirms diviem gadiem viņš bija pat ranga simtniekā (88.vieta). reāli pacīnīties par uzvaru Lejniekam šodien nesanāca – pirmajā setā viņš reizi zaudēja savu servi (piektajā geimā) un piekāpās setā ar 4:6, bet otrajā setā pēc uzvarēta pirmā geima zaudēja sešu nākamos – 1:6.

Līdz ar to šis turnīrs Kārlim noslēdzies bez naudas prēmijas un reitinga punktu iegūšanas.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home