Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Dementjeva savainojuma dēļ spiesta izlaist Vimbldonu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dementjeva savainojuma dēļ spiesta izlaist Vimbldonu
Jeļena Dementjeva
Foto: AFP/Scanpix

Labākā Krievijas tenisiste, Jeļena Dementjeva, ''French Open'' laikā gūtā kājas savainojuma dēļ spiesta izlaist gada trešo ''Grand Slam'' turnīru - Vimbldonu, kas startēs pirmdien.

28 gadus vecā Dementjeva, kura WTA vienspēļu rangā pašreiz ieņem 5. vietu, Parīzē tika līdz pusfinālam, kurā nospēlēja vienu setu pret nākamo čempioni Frančesku Skjavoni un izstājās. Krievijas pirmajai raketei kājas sāpes kļuva pārāk neciešamas.

Kļuvis zināms, ka Pekinas olimpiskā čempione nav spējusi sadziedēt savainojumu un Vimbldonā nestartēs. Par to Dementjeva paziņojusi savā mājas lapā internetā. Dementjevai labākais sasniegums Vimbldonā ir pēdējos divos gados sasniegtie pusfināli. Pērn pusfinālā Dementjevai bija mačbumba pret nākamo čempioni Serēnu Viljamsu, bet 2008. gadā viņa zaudēja Serēnas māsai Venusai.

Izmantotie resursi:
dementieva.ru

     [+] [-]

, 2010-06-16 00:28, pirms 14 gadiem
No Krievijas ''Eurosport'' komentētāja padzirdēju, ka Dementjeva nav izlaidusi nevienu ''Grand Slam'' turnīru kopš 1998.gada. Tagad paskatījos, izskatās, ka tieši tā arī ir, vienīgi no 1999.gada, kopš piedalās šo turnīru pamatturnīrā - 1998.gada ''US Open'' (kas ir gada pēdējais ''Grand Slam'' turnīrs) viņa nepārvarēja kvalifikāciju.
Tas tā, kā interesants fakts, lai nenāktos izteikt standarta nožēlas frāzes...