Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Makinrojs: ""Dzīvnieks" Nadals var uzvarēt arī "US Open"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Makinrojs: ""Dzīvnieks" Nadals var uzvarēt arī "US Open"
Džons Makinrojs un Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

Leģendārais ASV tenisists Džons Makinrojs pēc Rafaela Nadala triumfa Vimbldonā nodēvējis spāni par "dzīvnieku", kuram ir pa spēkam uzvarēt arī "US Open", kas Nadalam līdz šim nav bijis pa spēkam.

Makinrojam, kurš karjeras laikā izcīnīja septiņus "Grand Slam" titulus (trīs Vimbldonā un četri "US Open") teju vienmēr ir, ko teikt tenisa sakarā. Pēc nupat noslēgušā Vimbldonas turnīra, kurā otro reizi karjerā triumfēja Nadals, par TV komentētāju piestrādājošais Makinrojs spānim veltīja atzinīgus vārdus, paredzot vēl lielākus panākumus.

"Nadals ļoti, ļoti vēlas uzvarēt "US Open". Lai arī viņš nekad vēl nav izcīnījis "US Open" titulu, būs ļoti grūti neuzskatīt viņu par galveno favorītu. Viņš ir "dzīvnieks". Fiziski un mentāli Nadals ir neticami spēcīgs un noteikti viņam ir pa spēkam uzvarēt Ņujorkā."

"US Open" ir vienīgais no četriem "Grand Slam" turnīriem, kuros Nadals līdz šim nav uzvarējis. Viņa labākais sasniegums "Flushing Meadows" kortos ir pusfināls pēdējos divos gados. Spāņa lielākā problēma allaž ir "beigtie" ceļgali, kas sezonas izskaņā arvien būtiskāk ietekmē viņa sniegumu.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  +4 [+] [-]

, 2010-07-05 19:55, pirms 14 gadiem
Zeme ir apaļa! - Nu esmu nācis klajā ar tikpat šokējošu atziņu par Zemi kā Makinrojs par Nadālu.

  -2 [+] [-]

, 2010-07-05 19:56, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tipa šimpanze?
gorilla

  +3 [+] [-]

, 2010-07-05 20:12, pirms 14 gadiem
Sogad vinnes ari US Open un noformes sev Grand Slam,kas kadu laiku nevienam nav izdevies,jo paslaik jau neviens nevar vinam sastadit realu konkurenci

  +3 [+] [-]

, 2010-07-05 20:37, pirms 14 gadiem
demarkus rakstīja: ...jo paslaik jau neviens nevar vinam sastadit realu konkurenci
vismaz ne šajā sporta veidā!

  +3 [+] [-]

, 2010-07-05 21:27, pirms 14 gadiem
demarkus rakstīja: Sogad vinnes ari US Open un noformes sev Grand Slam,kas kadu laiku nevienam nav izdevies,jo paslaik jau neviens nevar vinam sastadit realu konkurenci
Lēnāk pār tiltu, nav jau tā ka neviens viņam uz hard seguma nevar sastādīt konkurenci. Nu dien, nedaudz pār strīpu pāršāvi pāri. Nevinnēs Us OPEN pavisam noteikti. Vari pat iegravēt manus vārdus uz sienas sev istabā.

  +1 [+] [-]

, 2010-07-05 21:51, pirms 14 gadiem
escud rakstīja: Lēnāk pār tiltu, nav jau tā ka neviens viņam uz hard seguma nevar sastādīt konkurenci. Nu dien, nedaudz pār strīpu pāršāvi pāri. Nevinnēs Us OPEN pavisam noteikti. Vari pat iegravēt manus vārdus uz sienas sev istabā.
Īstenībā visi jau teica šito pašu arī par zāli. Pēc pimajām pāris izmocītajām uzvarām uz zāli vēljovairk saradās komentāri "tas tev nav māls, Nadāl", "nākamajā spēlē kritīs" utt... Nesaku, ka Nadals obligāti uzvarēs US Open, bet nu ja tas notiks tad baigais pārsteigums tas nebūs.

  +2 [+] [-]

, 2010-07-05 22:11, pirms 14 gadiem
Ja Nadals ir dzīvnieks, Makinrojs ir saldējuma kokteilis
Kā ierasts, vecais Džons atkal ir savā elementā...kā saldais ēdiens garlaicīgajā tenisa pasaulē

  +3 [+] [-]

, 2010-07-05 22:43, pirms 14 gadiem
Ļoti precīzi - viņš uzskatāms par galveno favorītu, respektīvi visticamāko uzvarētāju. Neviens jau neapgalvo, ka viņš tiešām uzvarēs, bet tam, ka viņš ir galvenais favorīts var tikai piekrist. Par cik Vimbldona aiz muguras, Nadals var mērķtiecīgi gatavoties tieši šim turnīram, neforsējot un nemēģinot piedalīties pārāk daudz turnīros, attiecīgi pietaupot savus ceļgalus, kas vismaz pagaidām nelika par sevi manīt kortā.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-06 01:04, pirms 14 gadiem
Fedja nav labakaja forma, dzoko vsp tads nekads, protams, nadals ir galvenais favorits!

  +3 [+] [-]

, 2010-07-06 01:19, pirms 14 gadiem
killo2000 rakstīja: Īstenībā visi jau teica šito pašu arī par zāli. Pēc pimajām pāris izmocītajām uzvarām uz zāli vēljovairk saradās komentāri "tas tev nav māls, Nadāl", "nākamajā spēlē kritīs" utt... Nesaku, ka Nadals obligāti uzvarēs US Open, bet nu ja tas notiks tad baigais pārsteigums tas nebūs.
Tomēr, uz zālāja Nadals jau bija triumfējis, un izsecinot to ka viņš sevi sācis sataupīt, varēja gaidīt sīvu konkurenci no viņa Vimbldonā. Bet arī viņš ne visai pārliecinoši virzījās uz titulu. Us Open, kā favorīts viņš šā vai tā būs, bet ne kā galvenais !

  +6 [+] [-]

, 2010-07-06 01:28, pirms 14 gadiem
Favorīts-pavisam noteikti (kā jau 1.raketei pienākas)! Uzvarētājs-nebūt ne tik droši!!!

     [+] [-]

, 2010-07-06 09:59, pirms 14 gadiem
Vecais buks toleranti noklusēja, ka viņa laikā spēlēja skaistāk. Ne velti nosauca par dzīvnieku.

No otras puses raugoties, ar tieši tādu spēles stilu viņam nav pretinieku. Ja ir kāds, kurš izaicina viņu pie tīkla, sanāk labi un skatāmi. Viens no tādiem ir Ernests, bet ... ne par to šeit runa.

Kāpēc Nadalam ir 2 Vimbldonas tituli, atbilde diezgan elementāra - zālājs nenoslogo kājas tāpat kā māls. Īsumā.

Ņujorkā galvenie sāncenši būs tie paši kas Parīzē un Londonā.
Pretiniekiem ir jādomā kā pieveikt Nadālu. Viņš zina kā uzvarēt. Par fenomenālo onkuli Toniju varēs apkopot un uzrakstīt kautkad vēlu rudenī.

     [+] [-]

, 2010-07-07 00:46, pirms 14 gadiem
Man skiet Dzhona ideju par Nadala speeli latviski precizaak raksturotu vaards "zveers", nevis "dziivnieks"