Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Zināmi "Shoot-Out" 2. kārtas dalībnieki

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Zināmi "Shoot-Out" 2. kārtas dalībnieki
Kens Dohertijs

"Shoot-Out" snūkera turnīrā, kas norisinās Anglijas pilsētā Blekpūlē, noskaidroti visi spēlētāji, kuri turpinās cīņu 2. kārtā, kas tiks aizvadīta šovakar.

Vakar tika aizvadīta puse no 1. kārtas mačiem, bet šodien izspēlētas atlikušās spēles. Šīsdienas pirmajā mačā tikās pašreizējais pasaules čempions Nīls Robertsons un Barijs Pinčess. Robertsons iesāka labi, bet, ticis līdz 21 punkta atzīmei, netrāpīja lūzā melno bumbu. Pēc tam pie 15 punktiem tika Pinčess, bet Robertsons savu otro iespēju garām nelaida un ar 81 punkta breiku nodrošināja uzvaru mačā.

Vēl šodien tika sasniegts otrais centry breiks turnīrā – to paveica 2009. gada pasaules amatieru čempions Alfijs Bērdens ar 106 punktu sēriju. Citos mačos ar labām sērijām, kas nodrošināja vietu 2. kārtā, izcēlās Džo Perijs (53, 71), Kens Dohertijs (53) un Eidrians Ganels (85).

Vismazākā punktu starpība tika fiksēta Šona Mērfija un Rorija Makleoda duelī, kurā ar 30-28 uzvarēja pēdējais. Tāpat skatītājiem bija iespējas vērot dažus aizraujošus atspēlēšanās mēģinājumus, kad mačam atvēlētais laiks tuvojās beigām. Vistuvāk šādu brīnumu paveikšanai bija Bjorns Hanevērs un Metjū Stīvenss, taču beigās viņiem tomēr nepaveicās.

Drīzumā paredzēta izloze, kurā tiks noskaidroti 2. kārtas spēļu pāri. Sacensības atsāksies plkst. 20:00 pēc Latvijas laika.

"2011 CaesarsCasino.com Snooker Shoot-Out" noteikumi un informācija

Formāts:
• spēle norisinās līdz vienam uzvarētam freimam vai arī pēc atvēlēta laika – 10 minūšu – beigām;
• pirmajās piecās freima minūtēs spēlētājam sitiens jāveic 20 sekunžu laikā, bet nākamajās piecās – 15 sekunžu laikā;
• pēc katras kļūdas pretinieks var novietot baltu bumbu uz spēles galda brīvi izvēlētā vietā. Laika atskaite sākas no brīža, kad spēlētājs paņem bumbu rokā;
• katra sitiena laikā spēlētājam vai nu jātrāpa bumba lūzā, vai arī pēc sitiena izdarīšanas baltajai vai arī sistajai bumbai jāskar borts;
• vienāda punktu skaita gadījumā tiek veikta pārspēle ar zilo bumbu.
Balvu fonds: 130000 sterliņu mārciņas, uzvarētājs saņem £32000.