Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Blekpūlē startēs "Shoot-Out"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Blekpūlē startēs "Shoot-Out"
Foto: World Snooker

Šodien Anglijas pilsētā Blekpūlē tiks dots starts "World Snooker" rīkotajam snūkera turnīram "Shoot-Out". Turnīrs, kurā piedalīsies 64 spēlētāji, ilgs trīs dienas, bet uzvarētājs taps zināms svētdienas vakarā.

"Shoot-Out" ir viens no "World Snooker" vadītāja Barija Hērna jauninājumiem. Tas būs turnīrs, kurā cīņa noslēgsies pēc viena uzvarēta freima, līdzīgi kā tas bija kādreiz tik tradicionālajā "Pot Black", vai arī pēc 10 spēles minūtēm. Tāpat ir ieviesti arī laika ierobežojumi sitiena veikšanai un vēl citi papildus nosacījumi.

Turnīrā piedalīsies 64 labākie spēlētāji. Katru nākamo pretinieku spēlētājs uzzinās tikai pēc izlozes, tāpēc jau pašā turnīra sākumā pastāv iespēja savā starpā cīnīties TOP spēlētājiem. Tā, piemēram, jau 1. kārtā izlozei labpaticies savest kopā ranga līderi Džonu Higinsu un 3. vietā esošo Marku Viljamsu.

Tāpat nenoliedzama sacensību sastāvdaļa būs šovs, un turnīrs tiks aizvadīts nepiespiestā atmosfērā. Spēlētāji zālē ienāks skaistu meiteņu pavadībā, bet pēc mača beigām zaudētājs tiks pavadīts pa "Kauna taku".

Pirmās spēles turnīrā tiks izspēlētas šodien, sākot no plkst. 20:00 pēc Latvijas laika. Televīzijas tiešraides paredzētas kanālā "Sky Sports".

"2011 CaesarsCasino.com Snooker Shoot-Out" noteikumi un informācija

Formāts:
• spēle norisinās līdz vienam uzvarētam freimam vai arī pēc atvēlēta laika – 10 minūšu – beigām;
• pirmajās piecās freima minūtēs spēlētājam sitiens jāveic 20 sekunžu laikā, bet nākamajās piecās – 15 sekunžu laikā;
• pēc katras kļūdas pretinieks var novietot baltu bumbu uz spēles galda brīvi izvēlētā vietā. Laika atskaite sākas no brīža, kad spēlētājs paņem bumbu rokā;
• katra sitiena laikā spēlētājam vai nu jātrāpa bumba lūzā, vai arī pēc sitiena izdarīšanas baltajai vai arī sistajai bumbai jāskar borts;
• vienāda punktu skaita gadījumā tiek veikta pārspēle ar zilo bumbu.
Balvu fonds: 130000 sterliņu mārciņas, uzvarētājs saņem £32000.

Spēļu kalendārs:

28.01.2011.

Spēles (sākot no plkst. 20:00)
Tonijs Drago – Liangs Venbo
Marks Alens – Raiens Dejs
Stīvens Lī – Maikls Holts
Naidžels Bonds – Džo Džogia
Stīvens Hendrijs – Fergals O'Braiens
Roberts Milkinss – Martins Goulds
Endrjū Higinsons – Džeimijs Bērnets
Toms Fords – Stīvens Magvairs
Dings Junhui – Dominiks Deils
Džimijs Vaits – Alisters Kārters
Maikls Džadžs – Alans Makmanuss
Marks Viljamss – Džons Higinss
Ronijs O'Salivans – Marko Fu
Pīters Ebdons – Stīvs Deiviss
Džimijs Mikijs – Markuss Kempbels
Marks Kings – Džimijs Robertsons

29.01.2011.

Spēles (sākot no plkst. 14:00)
Barijs Pinčess – Nīls Robertsons
Pīters Lainss – Barijs Hokinss
Šons Mērfijs – Rorijs Makleods
Alfijs Bērdens – Metjū Selts
Rikijs Valdens – Džo Perijs
Džads Tramps – Deivs Harolds
Greiems Dots – Metjū Kaučs
Džeimijs Koups – Kens Dohertijs
Eidrians Ganels – Deivids Moriss
Džerārds Grīns – Rods Loulers
Metjū Stīvenss – Maiks Danns
Stjuarts Petmans – Bjorns Hanevērs
Džo Sveils – Marks Deiviss
Endijs Hikss – Marks Selbijs
Entonijs Hamiltons – Entonijs Makgils
Stjuarts Bingems – Īens Makalohs

     [+] [-]

, 2011-01-28 11:25, pirms 13 gadiem
Ebdons un Deiviss - tie jau tik desmitajā minūtē iesildīsies uz pamatīgu "safety" cīņu bet vispār jau izskatās, ka jaunievedumi noreducē snūkeru arvien tuvāk pūlam. vai tas ir labi? nezinu.

     [+] [-]

, 2011-01-28 13:02, pirms 13 gadiem
ezjux rakstīja: Ebdons un Deiviss - tie jau tik desmitajā minūtē iesildīsies uz pamatīgu "safety" cīņu bet vispār jau izskatās, ka jaunievedumi noreducē snūkeru arvien tuvāk pūlam. vai tas ir labi? nezinu.
Nav jau tik traki, šis ir atsevišķs pasākums, nevis izmaiņas sezonas nolikumā. Katrā ziņā, parastajam cilvēkam no malas šis varētu šķist interesantāk

     [+] [-]

, 2011-01-28 14:11, pirms 13 gadiem
Var kāds speciālists pateikt, kā Higinss var būt ranga līderis, ja pēdējā sezonā vispār pus gadu nevarēja startēt dēļ diskābeļa?

     [+] [-]

, 2011-01-28 15:12, pirms 13 gadiem
nightee rakstīja: Nav jau tik traki, šis ir atsevišķs pasākums, nevis izmaiņas sezonas nolikumā. Katrā ziņā, parastajam cilvēkam no malas šis varētu šķist interesantāk
nu tas jau skaidrs, ka tas ir vairāk izklaides, nevis sporta pasākums. un nešaubos, ka turnīrs kā izklaides projekts būs uztaisīts labā līmenī, tur šovus taisīt māk. bet parastajam cilvēkam no malas varētu būt zināms kultūršoks, ja pēc tam nolems paskatīties, piemēram, pasaules čempionāta maču

     [+] [-]

, 2011-01-28 15:13, pirms 13 gadiem
orlis rakstīja: Var kāds speciālists pateikt, kā Higinss var būt ranga līderis, ja pēdējā sezonā vispār pus gadu nevarēja startēt dēļ diskābeļa?
Tagad, kad izmainīta reitingu sistēma, viss ļoti ātri mainās. Labi nostartē, savāc punktus un esi augšā, slikti nostartē - krīti uz leju. Piemēram, O'Salivans tagad ir devītais.

Pa tiem sešiem mēnešiem, kuros nācās izlaist divus lielos reitinga turnīrus, Higinss zemāk par 3. vietu tā arī nenokrita. Bet, kad atgriezās, tad spēlēja vienkārši monstruāli un padaudz punktu savāca arī PTC posmos, tad vēl uzvarēja UK čempī un ir atkal augšā.

     [+] [-]

, 2011-01-28 16:23, pirms 13 gadiem
Naivi ceru ka uz 20.00 kāds iemetīs linku lai var netā livē skatities

     [+] [-]

, 2011-01-28 16:48, pirms 13 gadiem
pamēģini MyPremium.TV reizēm strādā

     [+] [-]

, 2011-01-28 20:01, pirms 13 gadiem

     [+] [-]

, 2011-01-28 21:00, pirms 13 gadiem
MyPremium rāda bez aizķeršanās....