Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Šanhajas finālā spēlēs O'Salivans un Liangs

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Šanhajas finālā spēlēs O'Salivans un Liangs
Ronijs O'Salivans
Foto: Lauris Bērziņš

Noskaidroti Šanhajā (Ķīna) notiekošā snūkera turnīra "Roewe Shanghai Masters" finālisti. Tie būs jaunais Ķīnas talants Liangs Venbo un trīskārtējais pasaules čempions Ronijs O'Salivans.

Perspektīvais Ķīnas spēlētājs Liangs Venbo turpināja savu uzvaru gājienu un nu sasniedzis savu pirmo reitinga turnīra finālu. Turnīra gaitā Liangs jau bija pieveicis Pīteru Ebdonu, Alisteru Kārteru un Rikiju Valdenu. Kā nākamais viņa kolekcijai tika pievienots Šona Mērfija skalps. Tiesa, cīņa izvērtās saspringta un ķīnietim panākumu izdevās gūt vien 11. freimā. Jāteic gan, ka arī Mērfijam bija dažas labas izdevības uzvarēt izšķirošajā freimā. Pēdējai no tām jau gan bija nepieciešami pāris snūkeri un pretinieka kļūdas, taču šoreiz Mērfija pūliņi palika bez acīmredzama rezultāta, un spēle noslēdzās ar Lianga uzvaru ar 6:5.

"Ļoti žēl, ka šādi man beidzās labs turnīrs," pēc spēles teica Mērfijs. "Šis līdz šim man ir labākais starts "Shanghai Masters" turnīrā, un uz šo maču ierados pilns pārliecības. Taču spēlē varēju parādīt tikai aptuveni 60 procentus no savām spējām. Iepriekšējos mačos tie bija aptuveni 90 procenti. Nezinu, kāpēc tā."

Liangu turnīra finālā eksaminēs pasaules ranga 1. numurs Ronijs O'Salivans, kurš pusfinālā negaidīti viegli tika galā ar Džonu Higinsu – 6:1.

Turnīra fināls tiks aizvadīts svētdien (13. septembrī) divās sesijās. Pirmās sesijas sākums plkst. 08:30 pēc Latvijas laika, bet otrā sekos plkst. 14:30. Uzvarētājs tiks noskaidrots cīņā līdz desmit uzvarētiem freimiem (best of 19).

Izmantotie resursi:
www.worldsnooker.com

  -1 [+] [-]

, 2009-09-13 11:48, pirms 15 gadiem
Nu Higinsu, skatoties speeli, bija gruuti atpaziit... Taa laikam vinjsh veel nebija speeleejis!