Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Šanhajas pusfinālā arī O'Salivans un Higinss

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Šanhajas pusfinālā arī O'Salivans un Higinss
Ronijs O'Salivans
Foto: Lauris Bērziņš

"Roewe Shanghai Masters" snūkera turnīra pusfinālā vietu nodrošinājuši Ronijs O'Salivans un Džons Higinss, ceturtdaļfinālos pieveicot attiecīgi Dingu Junhui un Raienu Deju.

Dings maču pret O'Salivanu uzsāka ar 57 punktu sēriju un uzvarētu freimu. Arī nākamajā viņš atradās vadībā, tomēr šoreiz noslēgt to savā labā viņam neizdevās. O'Salivans nekavējās izmantot radušos izdevību un ar pēdējo rozā bumbu nodrošināja panākumu ar 70:62 – 1:1. Ne visai pārliecinoši Dings aizvadīja arī nākamos divus freimus un pārtraukumā spēlētāji devās pie rezultāta 3:1 O'Salivana labā.

Mača turpinājumā Dings spēja pietuvoties pretiniekam viena freima atstatumā (3:4), un viņam pat bija iespēja izlīdzināt rezultātu, tomēr viņš apstājās pie 26 punktu atzīmes, bet O'Salivans ar 83 punktu sēriju pielika punktu mačam.

O'Salivana sāncensis pusfinālā būs Džons Higinss, kurš ar rezultātu 5:1 pieveica Raienu Deju.

Izmantotie resursi:
www.global-snooker.com