Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Vasiļjeva spēlēs pusfinālā pret Evansu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Vasiļjeva spēlēs pusfinālā pret Evansu
Tatjana Vasiļjeva
Foto: Lauris Bērziņš

Lielisku sniegumu WLBSA 2011. gada pasaules čempionātā snūkerā dāmām turpina demonstrēt Latvijas spēlētāja Tatjana Vasiļjeva. Viņai izdevies sasniegt sacensību pusfinālu, kur viņas pretiniece būs galvenā favorīte Rienna Evansa.

Iepriekš jau vēstījām, ka Vasiļjeva sekmīgi aizvadīja grupu turnīru un kvalificējās izslēgšanas spēlēm. Viņas pretiniece play-off 1. kārtā bija angliete Keitija Henrika, kurai pērn šajā pašā turnīra stadijā tika zaudēts. Taču šogad izdevās revanšēties – WLBSA reitinga 4. vietā esošā pretiniece tika uzvarēta ar 3:1.

Ceturtdaļfinālā Vasiļjevas sāncense bija 2010. gada IBSF pasaules čempionāta sudraba medaļas ieguvēja Jaike Ipa Vana Ina no Honkongas. Pēc pirmajiem diviem freimiem Vasiļjeva nonāca iedzinējas lomā ar 0:2, taču turpinājumā prata atspēlēties un panākt neizšķirtu 2:2.

Mača 5. freima sākumā mūsu spēlētājai izdevās iegūt nelielu pārsvaru, kas beigās tika nostiprināts ar 31 punkta sēriju – 3:2. Vēl vienu nepieciešamo panākumu uzreiz neizdevās izcīnīt, jo 6. freimā nedaudz labāk pie galda darbojās pretiniece un atkal rezultātu izlīdzināja. Taču 7. freimā honkongiete pieļāva samērā daudz kļūdu, atstājot Vasiļjevai iespējas, kuras lielākoties arī tika izmantotas. Tā pamazām pārsvars punktu izteiksmē tika pieaudzēts līdz izšķirošajai atzīmei. Honkongas spēlētāja vēl centās atspēlēties ar snūkeru palīdzību, tomēr Vasiļjevas lūzā raidīta pēdējā zilā bumba piespieda viņu no šiem nodomiem atteikties. 4:3 – uzvar Vasiļjeva.

Otrdien turnīra pusfinālā Vasiļjeva mērosies spēkiem ar seškārtējo WLBSA pasaules čempioni, galveno favorīti Riennu Evansu.

Izmantotie resursi:
wlbsa.wytech.co.uk

     [+] [-]

, 2011-04-12 00:03, pirms 13 gadiem
Kungi - ņemat par paraugu un aiziet!

  +1 [+] [-]

, 2011-04-12 00:52, pirms 13 gadiem
Mongo rakstīja: Kungi - ņemat par paraugu un aiziet!
Pāris gadus atpakaļ eurosport krievu komentētājs teica, ka neviens bijušo padomju savienību spēlētājs oficiālā snūkera mačā nav sasniedzis century...
"Par līmeni spriediet paši", viņš teica.

     [+] [-]

, 2011-04-12 07:59, pirms 13 gadiem
Kāds ir Latvijas snukeristu labākais breiks?

     [+] [-]

, 2011-04-12 08:44, pirms 13 gadiem
Elvijs Melnis 79

     [+] [-]

, 2011-04-12 09:01, pirms 13 gadiem
Mongo kaut ko pāršāvis pār strīpu. Kādā veidā džeki, lai ņem piemēru? Šī kundze ikdienā neko nedara, ne strādā, ne mācās, pluss visu laiku tiek finansēta un sponsorēta. Kas nav salīdzināms ar pārējiem. Ko tieši mūsu Latvijas spēlētājiem vajadzētu darīt? 21 vakarā ņemt kiju un līdz pusnaktij iet trenēties un no rīta atkal uz darbu? Lai nopelnītu algu par kuru aizbrauktu uz čempionātu ārzemēs, pirms tam pašam nofinansējot visu treniņu procesu?

     [+] [-]

, 2011-04-12 09:05, pirms 13 gadiem
Luca Toni rakstīja: Elvijs Melnis 79
Peķka Strazdiņš ir sasitis 91...

     [+] [-]

, 2011-04-12 09:10, pirms 13 gadiem
Nikolauss, nezinu cik bieži viņa trennējas un kādi ir viņas treniņu apstākļi. Ja kāds viņu sponsorē, tad tam ir kāds iemesls un ja ir rezultāti, tad par muļķīgu ieguldījumu to nosaukt nevar. Nevienā sportā augstus rezultātus bez ilgstošiem un regulariem treniņiem panākt nevar. Ja nevar atrast finansējumu, pašam savu laiku negribās ieguldīt un līdzekļus arī, tad nav ko cerēt, tas nav komentārs tādiem cilvēkiem.

     [+] [-]

, 2011-04-12 10:58, pirms 13 gadiem
Mango! Piekrītu, ka bez regulāriem treniņiem neko nevar sasniegt. Taču runa ir par ko citu. Par to, lai trenētos ir jābūt normāli sakārtotiem apstākļiem. Šobrīd visiem konkrētajā sporta veidā ir jāstrādā, lai varētu nopelnīt un tad to ieguldīt savos treniņos. Jo pat treniņi netiek līdzfinansēti, kur nu vēl runāt par ārzemju braucieniem visai ģimenei, treneriem utt. Un apvienot darbu ar treniņiem prasa 50x vairāk spēka nekā ja neko nedara un sēž mājās.
Par to kāpēc tiek finansēta pus Rīga runā, vismaz biljarda elite noteikti. Un starp citu tika finansēta neatkarīgi vai ir vai nav rezultātu. Stulbi un negodīgi, jo mums Latvijā ir ļoti daudz talantīgu spēlētāju, tas pats Elvis u.c., taču izredzes viņiem diemžēl nav. Jo virzīts tiek nevis sports kopumā, bet viena persona.

     [+] [-]

, 2011-04-12 11:42, pirms 13 gadiem
Shed rakstīja: Peķka Strazdiņš ir sasitis 91...
Bet ne sacensībās

     [+] [-]

, 2011-04-12 12:17, pirms 13 gadiem
Nikolauss rakstīja: Mango! Piekrītu, ka bez regulāriem treniņiem neko nevar sasniegt. Taču runa ir par ko citu. Par to, lai trenētos ir jābūt normāli sakārtotiem apstākļiem. Šobrīd visiem konkrētajā sporta veidā ir jāstrādā, lai varētu nopelnīt un tad to ieguldīt savos treniņos. Jo pat treniņi netiek līdzfinansēti, kur nu vēl runāt par ārzemju braucieniem visai ģimenei, treneriem utt. Un apvienot darbu ar treniņiem prasa 50x vairāk spēka nekā ja neko nedara un sēž mājās.
Par to kāpēc tiek finansēta pus Rīga runā, vismaz biljarda elite noteikti. Un starp citu tika finansēta neatkarīgi vai ir vai nav rezultātu. Stulbi un negodīgi, jo mums Latvijā ir ļoti daudz talantīgu spēlētāju, tas pats Elvis u.c., taču izredzes viņiem diemžēl nav. Jo virzīts tiek nevis sports kopumā, bet viena persona.
Nenoskaud. Kā tāds īsts latvietis.
Priecāsimies un atbalstīsim kopā Tatjanu !!!

     [+] [-]

, 2011-04-12 13:33, pirms 13 gadiem
Nikolauss rakstīja: Par to kāpēc tiek finansēta pus Rīga runā, vismaz biljarda elite noteikti. Un starp citu tika finansēta neatkarīgi vai ir vai nav rezultātu. Stulbi un negodīgi, jo mums Latvijā ir ļoti daudz talantīgu spēlētāju, tas pats Elvis u.c., taču izredzes viņiem diemžēl nav. Jo virzīts tiek nevis sports kopumā, bet viena persona.
esmu laikam tajaa otrajaa Riigas pusee.
davaj siikaak. kas un kaapeec?