Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Vasiļjeva un Perijs aizstāv titulu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Vasiļjeva un Perijs aizstāv titulu
Džo Perijs un Tatjana Vasiļjeva
Foto: Monique Limbos

Vakar Anglijas pilsētā Beri startējis WLBSA rīkotais 2011. gada pasaules dāmu čempionāts snūkerā. Pagājušajā gadā iegūto titulu jaukto pāru sacensībās nosargājuši Latvijas spēlētāja Tatjana Vasiļjeva un anglis Džo Perijs.

Sacensībās piedalījās 10 pāri. Četri no tiem aizvadīja priekšsacīkšu kārtu, bet Vasiļjeva un Perijs cīņā iesaistījās no ceturtdaļfināla. Pirmajā spēlē pērnā gada čempioni ar 3:0 apspēlēja Frenu Kalvertu un Īdenu Ouensu, bet pusfinālā ar 3:1 lika kapitulēt junioru čempionei Hannai Džounsai (Anglija) un Vinnijam Kalabrēzem (Austrālija).

Fināla sastāvs bija tāds pats kā pērn – Vasiļjeva un Perijs pret Pemu Vudu un Martinu Gouldu. Arī šoreiz pārāks izrādījās Latvijas/Anglijas duets, finālā triumfējot ar rezultātu 3:1.

Šodien Vasiļjeva uzsāks individuālās sacensības un aizvadīs grupu turnīra mačus. Mūsu spēlētāja ielozēta "C" grupā, kurā spēlēs arī So Mana Jana (Honkonga), Džena Hjūdža, Tīna Ouena-Seviltone un Vikija Kārtere (visas Anglija).

Izmantotie resursi:
wlbsa.wytech.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2011-04-09 17:55, pirms 13 gadiem
nu forši