Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Allens finālā sagrauj Dingu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Allens finālā sagrauj Dingu
Marks Allens
Foto: Lauris Bērziņš

Ar Ziemeļīrijas pārstāvja Marka Allena uzvaru noslēdzies "Jiangsu Classic" snūkera turnīrs Ķīnā. Allens finālā atstāja sausā pērnā gada čempionu un mājinieku favorītu Dingu Junhui – 6:0.

Finālā Allenam padevās lielisks starts, un sērijas 64, 71 un 74 punktu apjomā nodrošināja viņam uzvaras pirmajos trijos freimos. Pēdējā freimā pirms pārtraukuma pāris labas izdevības izcīnīt savu pirmo panākumu šajā mačā bija arī Dingam, tomēr viņš nespēja radušās iespējas izmantot. Rezultāts kļuva jau 4:0 Allena labā, un līdz ar to Dinga cerības saruka vēl vairāk.

Arī pēc pārtraukuma nekas būtiski nemainījās. Dingu joprojām vajāja dažādas neveiksmes, bet Allens pamazām virzījās tuvāk uzvarai. Un 58 un vēl viena pavisam neliela punktu sērija 6. freimā to arī ļāva viņam izcīnīt.

Allens, uzvarot "Jiangsu Classic", nodrošinājis sev 20000 sterliņu mārciņu lielu naudas balvu, bet zaudējušajam finālistam Dingam nāksies samierināties vien ar deviņiem tūkstošiem. Bet 1000 sterliņu mārciņas par turnīra lielāko breiku (147) ienāksies Marka Selbija kontā.

"Jiangsu Classic 2009"

Fināls

Spēle Rezultāts
Marks Allens – Dings Junhui6:0