Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Finālā Dings pret Allenu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Finālā Dings pret Allenu
Marks Allens

"Jiangsu Classic" snūkera turnīra finālā spēlēs Dings Junhui un Marks Allens, kuri šodien pusfinālu mačos pieveica attiecīgi Marko Fu un Šonu Mērfiju.

Pagājušā gada šī turnīra čempionam Dingam Junhui padevās ļoti pārliecinoša uzvara pār Marko Fu – 5:1. Vēl pēc diviem freimiem rezultāts bija 1:1, bet cīņas turpinājumā pilnībā dominēja Dings, uzvarot nākamajos četros freimos ar breikiem 104, 124, 97 un 72 un šo freimu laikā ļaujot Fu gūt tikai vienu (!) punktu.

Tikmēr otrajā pusfinālā tikās Marks Allens un Šons Mērfijs. Spēles 1. freimā 24 un 86 punktu breiki padevās Allenam, un viņš izvirzījās vadībā. Tomēr jau nākamajā freimā pārāks izrādījās Mērfijs un panāca izlīdzinājumu. Bet līdzsvars duelī saglabājās arī līdz ar pārtraukumu – 2:2. Taču līdzīgi kā pirmajā pusfinālā pēc pārtraukuma spēles ritējums izmainījās. Šoreiz spēles turpinājums veiksmīgāks padevās Allenam, kurš 5. un 6. freimā atzīmējās ar 72 un 88 punktu lieliem breikiem, bet nedaudz vēlāk dažas nelielas sērijas viņam nodrošināja panākumu arī visā mačā ar 5:2.

Turnīra fināls norisināsies svētdien (7. jūnijā), un uzvarētājs tiks noskaidrots cīņā līdz sešiem uzvarētiem freimiem (best of 11).

"Jiangsu Classic 2009"

Pusfināli

Spēle Rezultāts
Dings Junhui – Marko Fu5:1
Marks Allens – Šons Mērfijs5:2

Izmantotie resursi:
www.worldsnooker.com

     [+] [-]

, 2009-06-06 21:58, pirms 15 gadiem
Par Allenu