Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Saulīte palīdz “Enisey-STM” izcīnīt graujošu uzvaru – 126:0

Juris Miņins
Juris Miņins

Saulīte palīdz “Enisey-STM” izcīnīt graujošu uzvaru – 126:0
Uldis Saulīte (centrā)
Foto: enisei-stm.ru

Krievijas kausa regbijā ietvaros Ulda Saulītes komanda Krasnojarskas “Enisey-STM” tikās ar šīs pašas pilsētas komandu “Zhurbol” un izcīnīja uzvaru ar 126:0.

Krievijas kauss regbijā, kā jau visi šāda veida turnīri, ir iespēja amatieru komandām tikties ar valsts labākajām vienībām un tā sanāca, ka Krievijas čempioniem, “Enisey-STM”, kausa trešajā kārtā bija jāspēlē ar Krasnojarskas amatieru komandu “Zhurbol”.

“Zhurbol” komanda, kurā ir savākti sporta žurnālisti un regbija līdzjutēji, pašlaik spēlē Krievijas Federālajā līgā, kas pēc spēka ir trešais regbija turnīru līmenis valstī un, protams, tajā spēlē tikai amatieri. Lai arī komanda ir viena no spēcīgākajām šajā turnīrā, jo iepriekšējā sezonā spēlēja finālā, bet 2012. gadā bija pat čempioni, pret profesionāļiem viņiem nebija pat teorētisku izredžu tikt pie puslīdz pieklājīga rezultāta.

Spēle, kurā Uldis Saulīte gāja laukumā pamatsastāvā, to arī pierādīja, jo pirmajā puslaikā “Smagā mašīna” guva 64 punktus, bet otrajā – 62. Turklāt, visas 80 minūtes savu ieskaites zonu atstāja neskartu.

Interesanti, ka Krasnojarskas komanda šajā spēlē nemaz nebija spēcīgākajā sastāvā, jo daudzi komandas spēlētāji bija izsaukti uz Krievijas izlasi, jo tā pašlaik piedalās Nāciju kausa izcīņā. Trūkstošos spēlētājus aizstāja dublieru komandas pārstāvji.

Nākošajā kārtā Krasnojarskas “Enisey-STM” gaida jau daudz nopientāks pretinieks, proti, Penzas “Imperia”, kas jau ir profesionāla komanda un spēlē Krievijas Premjerlīgas B grupā.

Izmantotie resursi:
Регби на rugger.info - мир регби онлайн на...