Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Baranovs atsāk treniņus

Baranovs atsāk treniņus
Jurijs Baranovs (no labās)
Foto: enisei-stm.ru

Latvijas regbists Jurijs Baranovs, kurš ilgu laiku ārstēja ceļgala savainojumu, ir atgriezies Krasnojarskas “Enisey-STM” rindās un aizvadījis pirmos treniņus.

2015. gada Latvijas labākais regbists Jurijs Baranovs pēc pus gada pārtraukuma ir atgriezies ierindā un aizvadījis pāris treniņus Krasnojarskas “Enisey-STM” rindās. Atgādināsim, ka “Smagās mašīnas” kapteinim tik ilgs pārtraukums bija saistīts ar ceļgala savainojumu un tālāk sekojošo rehabilitāciju.

“Jau esmu aizvadījis pāris treniņus, jūtos normāli,” Krasnojarskas komandas preses dienestam sacīja pats regbists, “pagaidām gan man neļauj spēlēt kontakta spēli, taču pēc kādas nedēļas, domāju, piedalīšos arī tajā.”

“Kopā ar komandas fiziskās sagatavotības treneri esam paveikuši milzīgu darbu, tāpēc pašlaik manas domaas ir koncentrētas tikai uz treniņiem. Vēlos pierādīt pats sev, ka varu spēlēt regbiju,” sacīja Jurijs Baranovs.

Lai arī pussargs jau ir atgriezies pie treniņiem un tuvākajā laikā varētu iekļauties kopēja treniņu grupā, informācijas, kad Jurijs varētu atkal doties laukumā pagaidām nav.

Atgādināsim, ka Jurijs Baranovs, kurš jau 18 gadu vecumā sāka spēlēt Latvijas izlasē un ir viens no retajiem mūsu valsts regbija profesionāļiem, Krasnojarskas “Enisey-STM” komandai pievienojās 2001. gadā. Viņš ir seškārtējs Krievijas čempions, četrkārtējs Krievijas kausa un divkārtējs Krievijas superkausa ieguvējs.

Jāpiebilst, ka, kopā ar citu Latvijas pārstāvi Uldi Saulīti, viņi ir vienīgie Latvijas regbisti, kas spēlē Eiropas Izaicinājuma kausā.

Izmantotie resursi:
РК "Енисей-СТМ" - официальный сайт


Uzvarētāji - RK "Livonia" jauniešu komanda. Foto:RK "Livonia".

Latvijas čempionāta regbijā 1. posmā U18 grupā dominē RK "Livonia"

Vakar, 28. aprīlī, Latvijas čempionāta pirmajā posmā regbijā U18 grupā visas spēlēs dominēja un par pārliecinošiem uzvarētājiem kļuva pagājušajā gada čempioni Regbija kluba “Livonia/Rīga” jaunie regbisti, kuri finālā ar 31:5 neatstāja cerības Baldones/Ķekavas novada sporta skolas (ĶNSS) komandai.
Foto: Rāmavas "Lāči/Mūkusala"
1

"Lāči" ļoti līdzīgā spēlē Latvijas čempionātā regbijā pieveic "Ežus"

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem “Lāči/Mūku sala” spraigā cīņā ar 41:31 pieveica "Eži" komandu.
Godalgoto vietu ieguvējas. Foto: RK "Livonia"/Ģirts Kehris.

"Livonia" regbistes jaunā trenera vadībā sāk LČ pirmo posmu ar otro vietu, uzvar "Selena"

Vakar, 27. aprīlī, Latvijas regbija-7 čempionāta pirmajā posmā sievietēm pagājušā gada vicečempiones RK “Livonia” komanda jaunā trenera Elmāra Šefanovska vadībā ieguva otro vietu, bet par posma uzvarētājām kļuva titula aizstāvētājas RK “Selena”.