Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Kāršu spēles "Cūkas" turnīrs beidzot Rīgā

Andrejs Siliņš

Vajadzēja paiet nedaudz vairāk kā gadam kopš pirmā kāršu spēles “Cūkas” turnīra Latvijā, kas norisinājās Liepājā. Kopumā līdz šim ir notikuši 4 turnīri, visi Liepājā, par tiem vari palasīt labajā pusē zem vēstures. Bet beidzot būsim ciemos pie jums Rīgā ar “Cūku turnīru”.

Sadarbībā ar mūsu tradicionālajiem atbalstītājiem - Dzintara boulingu nolēmām, ka “Cūku turnīrs” varētu norisināties tirdzniecības centra “Domina” Dzintara boulinga telpās. Beidzot arī rīdziniekiem būs laba iespēja sacensties par “Cūku turnīra” uzvarētāja vai uzvarētājas titulu. Tieši tā, meitenes un sievietes, vienvārdsakot, daiļā dzimuma pārstāves, arī aicinām piedalīties “Cūku turnīrā”, jo pašā pirmajā turnīrā pirmās divas vietas ieguva tieši daiļās jaunietes.

Ko te vairs izplūst garās runās. Nāciet paši un ņemiet līdzi draugus un draudzenes 3.jūlijā uz Dzintara boulingu, Rīgā. Reģistrācija līdz pulksten 12:45. Turnīra sākums - 13:00.

Plašāka informācija par turnīra noteikumiem, kā arī pieteikties vari „Cūku turnīra” oficiālajā mājas lapā turnirs.ir.lv

Tiksimies 3.jūlijā, Rīgā!

Informāciju sagatavoja
Kāršu spēles „Cūkas” organizatori
Kaspars VĀRPIŅŠ un Tomass ATTE