Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Bridžā lielākās cerības vieš Latvijas juniori

Andrejs Siliņš

Pēc uzvaras pār Itāliju (23:7) Latvijas bridža junioru izlase uzvarēja arī Spāniju 21:9 un Norvēģiju - 16:14, turpinot cīņas pirmajās prāta sporta spēlēs, kas norisinās Ķīnas galvaspilsētā Pekinā.

Juniori turpina cīnīties par iekļūšanu fināla astotniekā, uzvarot ASV ar rezultātu 18:12, līdzīgā cīņā ar Somiju zaudējums 14:16, bet Horvātija pieveikta ar 16:14. Pēc otrās dienas - 9. vieta no 74 komandām. Turpmāk pretinieki būs stiprāki, jo tabulas augšā nonāks reāli spēcīgākās komandas, nevis gadījuma veiksminieki.

Latvijas Open (vīriešu) izlasei B priekšsacīkšu grupā trīs uzvaras. Tai skaitā rīta mačā pret ļoti spēcīgo Krieviju. Bet punktu ziņā ne pārāk daudz - 16:14 Krievija, 16:14 Hongkonga un 19:11 Franču Polinēzija, un no kārotās 4. vietas esam patālu.

Sieviešu izlase diemžēl visus trīs mačus zaudēja - Singapūrai, Zviedrijai un Jaunzēlandei.

Šaha ātrspēlē noskaidroti uzvarētāji:
Vīriešiem: 1. Martins Kravcivs, 2. Jurijs Drozdovskis (abi no Ukrainas), 3. Hristos Banikas (Grieķija).
Sievietēm: 1. Aleksandra Kosteņuka (Krievija), 2. Antuaneta Stefanova (Bulgārija), 3. Jifana Hou (Ķīna).