Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs: "Ar plecu ir slikti"

Ints Megnis
Ints Megnis

Samoilovs: "Ar plecu ir slikti"
Aleksandrs Samoilovs. Foto: Oksana Džadana/f64

Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs visu Jūrmalā notikušo Pasaules kausa posmu aizvadījis ar pretsāpju zālēm un pagaidām situācija ar pleca traumu neuzlabojas, pēc veiksmīgā turnīra atzina sportists.

Samoilovs pārī ar Jāni Šmēdiņu svētdien Jūrmalā uzvarēja Pasaules tūres trīs zvaigžņu posmā, sešās spēlēs, nezaudējot nevienā setā. Finālā viņi ar 2-0 (23:21, 21:14) pārspēja Igaunijas sportistus Kusti Nelvaku un Martu Tisāru. Līdz ar to pāris pie triumfa tika otro nedēļu pēc kārtas, jo pirms nedēļas uzvarēja četru zvaigžņu turnīrā Maskavā, bet pirms tam šis gads bija neveiksmīgs.

"Bija ļoti svarīgi uzvarēt divos setos, lai ir pārliecība, turklāt dienas pirmajā spēlē ļoti nosēdāmies fiziski - smagi elpojām pēc katras garās izspēles," pēc fināla Samoilovs žurnālistiem atzina, ka ļoti svarīgi bija fināla pirmajā setā atspēlēties no rezultāta 17:20. Viņš tieši šo nosauca to par neaizmirstamāko brīdi turnīrā. "Pēc pirmās spēles aizgājām uz pusstundu pagulēt, atjaunojāmies un finālā jau bija vairāk spēka. Tomēr tāpat bija ļoti svarīgi izvilkt pirmo setu. Pārsteidza, ka igauņi tika līdz finālam, tomēr zinājām, ja viņi tik tālu tikuši, spēlēs labi."

Kopumā Latvija pie tituliem tika trešo nedēļu pēc kārtas, jo vēl pirms tam Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka Maskavā triumfēja Eiropas čempionātā. "Meitenes pēc Eiropas čempionāta nevarēja otro nedēļu pēc kārtas labi nospēlēt un es arī viņām teicu, ka tas karjeras sākumā ir visgrūtākais - savākt kopā emocijas, kaut fiziskajā ziņā esi uz pacēluma viļņa. Man karjeras sākumā bija tas pats - nospēlēju vienu labu turnīru un tad nākamajā uzreiz bija bedre. Zinājām, ka šonedēļ fiziski būs grūtāk, jo ir liels nogurums, spēlēju uz pretsāpju līdzekļiem, tāpēc svarīgākais bija emocionāli noskaņoties un pirms katra mača saņemties."

"Pret jebkuru pretinieku vismaz vienu setu cīnījāmies. Nebija tā, ka visus apspēlējām vienos vārtos, katrā mačā viens sets mums bija grūts," Samoilovs saka, ka, ja turnīram ir nedaudz zemāka kategorija, tas nenozīmē, ka tas būs viegls. "Komandas, kas bija šeit, ne tik daudz spēlē lielajos turnīros, tāpēc viņi varbūt bija svaigāki un vairāk gatavojās tieši šim turnīram - viņiem bija svarīgi izcīnīt punktus, lai tiktu pie lielajiem turnīriem. Tāpēc zinājām, ka katra komanda pret mums ies uz pilnu atdevi kā uz pēdējo spēli."

"Slikti ir," Samoilovs komentēja sava iekaisušā pleca stāvokli. "Katru dienu uzreiz pēc spēlēm eju uz stundu uz masāžām, smērēju smēres, pagājušajā nedēļā piecas reizes biju pie fizioterapeita."

Nākamajā nedēļā Doma laukumā gaidāmi Rīgas pludmales volejbola svētki, kuru ietvaros 30. augustā plāno spēlēt visi vadošie Latvijas pludmales volejbolisti, bet no 4. līdz 8. septembrim Romā notiks Pasaules kausa finālposms, kurš Samoilovam un Šmēdiņam būs jāsāk no kvalifikācijas.

 +12 [+] [-]

, 2019-08-25 21:50, pirms 5 gadiem
Nu tad nevajag spēlēt tajos Rīgas pludmales volejbola svētkos, vajag pietaupīt plecu, lai varētu labi nospēlēt Romā.

  +3 [+] [-]

, 2019-08-25 22:31, pirms 5 gadiem
Domājams nespēlēs...

  +7 [+] [-]

, 2019-08-25 22:40, pirms 5 gadiem
Nu būtu stulbi spēlēt pēc šitāda paziņojuma.

  -2 [+] [-]

, 2019-08-25 23:51, pirms 5 gadiem
Malači,prieks par jums !
Atcerieties gan vienu-kamēr turpināsiet reklamēt vienu no Latvijas nelaimēm- ātros kredītus,tikmēr nozīmīgus panākumus,kā agrāk,vairs negaidiet..
Šīs sadarbības beigsies-atnāks arī lieli panākumi !

  +1 [+] [-]

, 2019-08-26 07:39, pirms 5 gadiem
striker rakstīja: Malači,prieks par jums !
Atcerieties gan vienu-kamēr turpināsiet reklamēt vienu no Latvijas nelaimēm- ātros kredītus,tikmēr nozīmīgus panākumus,kā agrāk,vairs negaidiet..
Šīs sadarbības beigsies-atnāks arī lieli panākumi !
Prieks,redzet,ka pravieties viesojas sportacentra. Milzigs pagodinajums
Slēpts komentārs: Peecis30

  +2 [+] [-]

, 2019-08-26 09:25, pirms 5 gadiem
sapnis rakstīja: Prieks,redzet,ka pravieties viesojas sportacentra. Milzigs pagodinajums
Dzīvosim,redzēsim..

  -1 [+] [-]

, 2019-08-26 11:37, pirms 5 gadiem
striker rakstīja: Malači,prieks par jums !
Atcerieties gan vienu-kamēr turpināsiet reklamēt vienu no Latvijas nelaimēm- ātros kredītus,tikmēr nozīmīgus panākumus,kā agrāk,vairs negaidiet..
Šīs sadarbības beigsies-atnāks arī lieli panākumi !
Kā tad, ātrie kredīti lielā Latvijas nelaime. Ja ar galvu viss puslīdz kārtībā, tad tā normāla opcija nepieciešamības gadījumā, ja nē, tad protams, nelaime. Paradoksāli, bet mums ir tik daudz cilvēku, kuri spēj veikt ekspertīzi jebkuras sarežģītības politiskajos un ekonomiskajos jautājumos, tajā pašā laikā nebūdami spējīgi izlemt - vajag man tagad kredītu vai nē.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-26 19:30, pirms 5 gadiem
tampax rakstīja: Nu būtu stulbi spēlēt pēc šitāda paziņojuma.
Pirms turnīra teica,ka ar plecu viss kārtībā(man ir pierādījumi),tagad spiež uz žēlumu . Tur būs jāsāk ar kvalifikāciju,vienreiz jau tālāk netikām !

  +4 [+] [-]

, 2019-08-26 19:47, pirms 5 gadiem
Trapss rakstīja: Kā tad, ātrie kredīti lielā Latvijas nelaime. Ja ar galvu viss puslīdz kārtībā, tad tā normāla opcija nepieciešamības gadījumā, ja nē, tad protams, nelaime. Paradoksāli, bet mums ir tik daudz cilvēku, kuri spēj veikt ekspertīzi jebkuras sarežģītības politiskajos un ekonomiskajos jautājumos, tajā pašā laikā nebūdami spējīgi izlemt - vajag man tagad kredītu vai nē.
Beidz irst - sms krīts ir tēmēts audiotorijai ar vārgu spriestspēju un tikpat vārgu finansējumu. Slavēt sms krītu ir kā piekaut invalīdus

  +1 [+] [-]

, 2019-08-27 00:14, pirms 5 gadiem
Tas "krīts" ir tēmēts jebkurai auditorijai, taču jā, droši vien ataino ar vārgu spriestspēju esošo biezo slāni. Teikums par sms slavēšanu un invalīdu piekaušanu tev droši vien saglabājies no citas komentāru sadaļas, jo šeit neiederas.