Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Maksims Bogdanovs - pieticīgi, bet efektīgi

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Maksims Bogdanovs - pieticīgi, bet efektīgi
Maksims Bogdanovs šoreiz vairāk cīnījās ar tehniku nekā ar konkurentiem, taču - viņa pārim atkal divas dubultuzvaras.

Kārtējo - astoto pēc kārtas - uzvaru Zviedrijas spīdveja Allsvenskan čempionātā guva Maksima Bogdanova pārstāvētā komanda "Masarna Avesta" un spēra vēl soli tuvāk iekļūšanai Elitserien čempionātā. Bogdanovs rēķinā šoreiz tikai četri punkti, kaut gan viņš ne reizes nefinišēja zemāk par otro vietu...

"Masarna Avesta" savā mototrekā ar 58:32 pārspēja "Valsarna Hagfors" komandu un vēl vairāk palielināja atrāvienu no otrās vietas turnīra tabulā - tuvākie sekotāji Vēstervikas komandas spīdvejisti atpaliek par 6 punktiem un turklāt viņi aizvadījuši par diviem mačiem vairāk.
Maksims Bogdanovs šoreiz atveda sev pēdējā laikā neierasti pieticīgu punktu ražu, kaut gan ne reizes nefinišēja zemāk par otro vietu. Kā tas iespējams? Divos no saviem četriem braucieniem "Makss" izstājās motocikla defekta dēļ... Toties abos tajos braucienos, kuros viņš finišēja, tika atvesta 5:1 uzvara - vispirms kopā ar Ludvigu Lindgrenu (Bogdanovs - pirmais), bet tad ar Antonio Lindbeku (Bogdanovs - otrais).
"Loko" leģionārs Lindbeks atveda 14 no 15 iespējamajiem punktiem.

     [+] [-]

, 2015-07-31 11:20, pirms 9 gadiem
"...vispirms kopā ar Ludvigu Lindgrenu (Bogdanovs - pirmais), bet tad ar Antonio Lindbeku (Bogdanovs - otrais)..."
=================
"Kā tas iespējams?" ------------ Pirmā vieta - 3 punkti, otrā vieta - 2 punkti. Skaiti kā gribi - sanāk 5 nevis 4 punkti.

     [+] [-]

, 2015-07-31 20:44, pirms 9 gadiem
Arī mana matemātika uzrāda 5.