Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" ar līgas līderi un bez Kīlmekorpi

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīve" ar līgas līderi un bez Kīlmekorpi
Brauciena vadībā - Andžejs Ļebedevs (pa labi) un Jūnass Kīlmekorpi. Pirmais ir līderis Nice līgas rangā, otram - savainojums un vismaz četru nedēļu pauze.

Divas ziņas. Laba un slikta. Labā - viens no Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandas līderiem Andžejs Ļebedevs ir pirmais Polijas Nice līgas procentuāli gūto punktu skaita ziņā vienā braucienā. Sliktā - vismaz mēnesi "Loko" būs jāiztiek bez cita sava līdera Jūnasa Kīlmekorpi.

Andžejs Ļebedevs ir uzvarējis 80 braucienos (visvairāk), caurmērā vienā braucienā viņa rēķinā ir 2,278 punkti (piektais rādītājs) no 3 iespējamajiem un viņa guvums ir 74,8 procenti punku. Atvesto punktu procentu ziņā otrais Nice līgā pašreiz ir Maksims Bogdanovs, kurš uzvarējis 73 braucienos un caurmērā vienā braucienā ieguvis 2,347 punktus, kas ir augstākais rādītājs līgā. Ceturtais rangā ir Jūnass Kīlmekorpi (71,6 procenti punktu, uzvarēts 68 braucienos, caurmērā 2,313 punkti vienā braucienā) un tieši bez viņa "Lokomotīvei" tagad nāksies iztikt vismaz četras nedēļas.
Pagājušo svētdien mačā ar Pilas komandu "Polonia" Kīlmekorpi pretinieka vainas dēļ piedzīvoja kritienu un sāpīgi ietriecās apmalē. Uz atkārtotu braucienu viņš ieradās un startēja, taču varēja redzēt, ka pa īstam pabraukt Jūnass nevar. Rūpīgāka medicīniska izmeklēšana atklāja, ka stipri sasists ne tikai celis, bet savainotas arī saites. Pauze - vismaz četras nedēļas.
Jau bija paredzams, ka Kīlmekorpi nevarēs braukt šo svētdien Lodzā pret līderi "Orzel" (nebūs arī Fredrika Lindgrena), taču vēl sliktām, ka viņš nevarēs braukt arī 10. jūlijā Žešuvā pret tuvāko sekotāju "Stal". Atgriešanās sastāvā varētu notikt ne agrāk par 5. augustu, kad "Loko" būs mačs Ravičā. Labi, ka šajā laikā "Lokomotīvei" tie ir divi vienīgie mači.