Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs un Francis Gusts - atgriešanās un debija ar uzvaru

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs un Francis Gusts - atgriešanās un debija ar uzvaru
"Fjelsted" komanda pēc uzvaras - pirmajā rindā trešais no labās Andžejs Ļebedevs.

Dānijas spīdveja līgā sekmīgus mačus aizvadīja Andžejs Ļebedevs un Francis Gusts - pirmajam tā bija atgriešanās ar uzvaru, bet otram tā bija debija ar uzvaru vienā no pasaules spēcīgākajām spīdveja līgām. Abu komandas savos mototrekos uzvarēja ar vienādu rezultātu - 45:39 - un abām komandām tā bija pirmā uzvara šajā sezonā.

Andžejs Ļebedevs atveda 14 punktus sešos braucienos "Fjelsted" komandā un bija tajā rezultatīvākais (četras uzvaras, viena otrā un viena ceturtā vieta braucienos). "Fjelsted" komanda ar 45:39 pieveica "Region Varde Elitsport" komandu. Mājinieku uzvaru kaldināja galvenokārt trīs braucēji - bez Ļebedeva tie vēl bija Frederiks Jakobsens ar 13 punktiem un pieredzējušais Hanss Andresens (pērn brauca Daugavpils "Optibet Lokomotīve" sastāvā) ar 10 punktiem. Trijatā viņi guva 37 no visiem komandas 45 punktiem.
Francim Gustam debijas mačs Dānijas spīdvejā līgā "Grinsted" komandā sākās ar divām trešajām un vienu ceturto vietu braucienos (pirmajā braucienā pārī ar Kenetu Bjerri atvesta 4:2 uzvara), bet tad uzvara 8. braucienā, kas ļāva saglabāt komandai divu punktu pārsvaru (25:23), savukārt 11. braucienā pāris Bjerre/Gusts atveda 5:1 uzvaru, kas ļāva mājiniekiem atgūt vadību (35:31) trīs braucienus pirms mača beigām. Summā Gustam 8 punkti sešos braucienos, kas debijas reizei nav slikti (pēdējā braucienā trešā vieta, bet toties apsteigts slavenais Nīlss Kristians Iversens).