Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Loko" nosauc sastāvu pirmajam mačam, Ļebedevam un Gustam - sparings

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Loko" nosauc sastāvu pirmajam mačam, Ļebedevam un Gustam - sparings
Oļegs Mihailovs atgriezies "Loko" rindās un tas, jācer, palīdzēs viņam atgriezties tajā līmenī, kādā viņš bija un kādā var braukt.

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komanda Bidgoščā aizvadīja kopīgu treniņu ar vietejās komandas "Abramchyk Polonia" motobraucējiem un nosauca sastāvu pirmajam Polijas Nacionālās līgas mačam viesos ar Landshutas "Devils", bet Andžeja Ļebedeva un Franča Gusta komandas aizvadija savstarpēju sparingu jeb pārbaudes maču.

Daugavpiliešiem pirmajā Polijas Nacionālās līgas mačā 31. martā Landshutā būs tikai viens leģionārs - anglis Stīvens Vorals. Dānis Renē Bahs ir apslimis un nebija garantijas, ka jau rīt būs vesels, savukārt austrālietis Džastins Sedžmens šoreiz paliek malā - pašmāju spīdvejisti treniņnometnē Bidgoščā brauca pārliecinošāk (tas nedaudz pārsteidz, jo Sedžmens aizvadīja labu vasaras - pēc viņu kalendāra - sezonu Austrālijā un brauca šosezon jau Lielbritānijā). Līdz ar to pirmajā mačā piedalīsies Oļegs Mihailovs, Ķasts Puodžuks, Daniils Kolodinskis, Stīvens Vorals, Jevgeņijs Kostigovs un juniori - Artjoms Juhno un Ņikita Kauliņš. Treniņnometnē piedalījās arī zviedru juniors Noels Vālkvists (pagājušā gada Latvijas junioru čempions), taču šoreiz viņam vēl jāpaliek malā (šosezon arī Nacionālajā līgā juniori drikst būt tikai pašmāju motobraucēji).
Savu sastāvu nosauca arī "Velni no Landsjutas". Pagaidām tajā nav Norika Blēdorna, taču skaidrs, ka labākais vācu juniors būs mačam pieteikts. Līdz ar viņu "Devils" rindās būs četri izteikti līderi - vēl arī zviedri Kims Nilsons un bijušais "Loko" spīdvejists Viktors Palovāra, kā arī vēl viens Zviedrijas spīdvejistsn un savulaik viens no "Loko" līderiem Antonio Lindbeks. Vēl jāpiemin Ēriku Risu, kurš arī var kļūt par vienu no komandas līderiem.
Latvijas izlases dalībnieki - Mihailovs, Kolodinskis un Kostigovs - 30. martā aizvadīs Eiropas komandu čempionāta pusfinālu Gdaņskā, kas būs tieši labi pirms mača Landshutā (vācieši nāca pretī un mača sākumu ielika plkst. 20 pēc Latvijas laika - lai mūsējie bez steigas var ierasties no Gdaņskas). Jau Gdaņskā viņiem pievienosies Andžejs Ļebedevs un Francis Gusts, kuru Ekstralīgas komandas - attiecīgi Lešno "FOGO Unia" un Vroclavas "Betard Sparta" - aizvadīja pārbaudes maču.
Lešno komanda savā mototrekā uzvarēja ar 54:35. Rezultāta starpība varēja būt mazāka, jo uz pēdējo braucienu no viesiem neviens neizbrauca... No otras pues - mājiniekiem savainojuma dēļ nebija viņu līdera Januša Kolodzeja (nav nekas nopietns un driz jābūt atpakaļ ierindā - Ekstralīgas čempionāts sāksies 12. aprīlī). Andžejs Ļebedevs sakrāja 8 punktus. Vispirms viņš spēkojās par uzvaru ar angli Deividu Bjūliju, taču 3. aplī izstājās, tad bija otrais, bet tad divreiz pēc kārtas uzvarēja - vispirms pārī ar junioru Hubertu Jablonski atveda 5:1 pār Bjūliju un panāca 36:24. bet tad pārī ar Bartošu Smektalu atveda 4:2 uzvaru un panāca 40:26, kas praktiski arī izšķīra mača likteni. Gustam tās bija pirmās treniņsacensības pirms jaunās sezonas un viņa rēķinā 4 punkti piecos braucienos. Punkts braucienā, kurā izstājās Ļebedevs, punkts vēl vienā braucienā, kā arī uzvara braucienā, kurā piedalījās abu komandu juniori (arī Jablonskis un Damjans Ratajčiks, kuriem jau ir Ekstralīgas pieredze). Paredzams, ka līdz Ekstralīgas startam Gustam būs vēl dažas pārbaudes sacensības un vismaz pašreiz Vroclavas komanda viņu nevienam 1. līgas vai Nacionālās līgas klubam aizdod negrasās.

     [+] [-]

, 2024-03-28 20:54, pirms mēneša
Zinot to,cik Lokomotīves vietējie braucēji izskatās vāji izbraukuma trekos,izmantot tikai vienu legionāru,nozīmē to,ka sacensības liktenis būs izškirts par labu pretiniekam.Ļoti gribētos,lai mana prognoze izrādītos kļūdaina.