Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Vilki" bez izredzēm Vroclavā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Vilki" bez izredzēm Vroclavā
Andžejs Ļebedevs bija vienīgais no Krosno komandas, kurš uzvarēja kaut vienā braucienā Vroclavā.

Andžeja Ļebedeva pārstāvētā Krosno "Cellfast Wilki" spīdveja komanda Polijas Ekstralīgas mačā viesos ar 28:62 kapitulēja Vroclavā mačā pret vienu no titula pretendentēm un Ļebedeva bijušo komandu "Betard Sparta". Vienīgo uzvaru viesiem braucienā guva tieši Ļebedevs.

Par to, ka "Vilkiem" Vroclavā nebūs izredžu uzvarēt, varēja nojaust, taču diezin vai varēja paredzēt, ka zaudējums būt tik pamatīgs. Septiņus no 15 braucieniem mājinieki uzvarēja ar 5:1 un jau mača sākumā lika saprast, ka "Vilkus" gaida pamatīgs pēriens - pēc pirmajiem 7 braucieniem rezultāts bija 29:13 mājinieku labā.

Andžejam Ļebedevam mača sākums arī pagalam nesanāca, bet tad viņš nomainīja motociklu un skaistā stilā uzvarēja 10. braucienā - viņa spēkošanās par pirmo vietu ar Pjotru Pavļicki bija skaistākais brauciens visā mačā un nevar nepiekrist poļu TV komentētājiem, ka tieši šādu braucienu dēļ cilvēki grib skatīties spīdveju (Vroclavā klātienē bija 13 500 skatītāju!). Summā Ļebedeva rēķinā 7 punkti. Par punktu vairāk Krosno komandā ieguva austrālietis Džeisons Doils.
Ekstralīgas turnīra tabulā Krosno komanda ar 4 punktiem atrodas 7. vietā. Tikai par punktu vairāk ir Gožuvas komandai, tikai par diviem punktiem vairāk - trim komandām, taču tikai par trim punktiem atpaliek Grudzjoncas spīdvejisti. "Vilkiem" galvenais pašreiz ir saglabāt vietu Ekstralīgā.

Pirmdien Andžejs Ļebedevs un Jevgeņijs Kostigovs piedalīsies 2024. gada "Grand Prix" seriāla kvalifikācijas sacensībās. Ļebedevs startēs Debrecenas mototrekā Ungārijā, bet Kostigovs - Abensbergas mototrekā Vācijā.