Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Spīdveja juniori atkal iepriecina

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Spīdveja juniori atkal iepriecina
Dāvis Kurmis (priekšplānā) un Oļegs Mihailovs atveda visvairāk punktu "Loko" junioru labā Krakovā.

Otro uzvaru Polijas Nice spīdveja līgas junioru čempionāta A grupā guva Daugavpils "Lokomotīves" jaunie motobraucēji - šoreiz viņi bija pārāki 3. kārtas sacensībās Krakovā un nedaudz nostiprinājās vadībā savā grupā.

"Lokomotīves" junioru rindās šoreiz nebija viņu pašreiz pirmā numura Jevgeņija Kostigova, kurš nesen pirmo reizi karjerā iekļuva pasaules junioru čempionāta finālā. Treneri bija nolēmuši dod iespēju braukt Artjomam Trofimovam (iepriekšējā posmā nebrauca Dāvis Kurmis) un arī turpmāk kāds no četrinieka nākamajos posmos paliks malā, lai visi iegūtu sacensību pieredzi. Arī bez sava līdera "Loko" maiņa Krakovā bija pārāka.
Jau kopš sacensību sākuma bija redzams, ka Daugavpils, Ržešuvas un Tarnuvas komandu jaunie braucēji ir pārāki un ka arī šoreiz viņi sadalīs pirmās trīs vietas. Pēc pirmajiem trim braucieniem vadībā bija Tarnuvas "Unia", taču tad mūsējie pārņēma vadību, viņi brauca stabilāk nekā konkurenti (tikai divas trešās vietas braucienos - pārējās tikai pirmās vai otrās), ieguva 28 punktus un uzvarēja. Ržešuvas "Stal" junioru rēķinā - 23, Tarnuvas "Unia" - 22 punkti.
Visvairāk punktu "Loko" junioru labā atveda Oļegs Mihailovs - 11 (lielākais punktu skaits starp visiem braucējiem), Dāvim Kurmim - 10, bet Artjomam Trofimovam - 7 punkti.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-05-24 12:52, pirms 7 gadiem
cik latviski vārdi un uzvārdi mums