Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedeva un Gusta spīdveja komandas zaudē favorītiem

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedeva un Gusta spīdveja komandas zaudē favorītiem
Andžejs Ļebedevs

Andžeja Ļebedeva un Franča Gusta pārstāvētās komandas Zviedrijas Bauhaus-Ligan spīdveja čempionātā zaudēja favorītiem un diviem no pašreizējiem līderiem, savukārt pašiem mūsu motobraucējiem tie arī nebija sekmīgi mači.

Andžeja Ļebedeva pārstāvētais spīdveja klubs "Rospiggarna Hallstavik" savā mototrekā ar 44:46 piekāpās "Vastervik Speedway" komandai. Viesi praktiski visu maču bija diezgan pārliecinošā vadībā (20:10, 30:18, 39:27) un tikai pašās beigās mājiniekiem izdevās pietuvoties, taču vairs ne izglābties no zaudējuma. Šimonam Vožņakam un Timo Lahti, kuri guva attiecīgi 13 un 10 punktus, pietrūka pārējo atbalsta un tajā skaitā arī Ļebedeva punktu - Andžejam šoreiz viena uzvara braucienā un summā tikai 5 punkti piecos braucienos.
Francis Gusts un "Masarna Avesta" viesos ar 27:63 zaudēja "Lejonen Gislaved" komandai ar SGP seriāla līderi Bartošu Zmarzliku priekšgalā. Gusts pirmo reizi palika bez punktiem - četras reizes ceturtā vieta braucienā. Jā, ļoti spēcīgi bija konkurenti (bez Zmarzlika vēl arī Patriks Dudeks, Dominiks Kubera un Olivers Berntzons), taču acīmredzot sakrājies arī nogurums pirmajā sacensībām tim piesātinātajā sezonā Gusta karjerā. Vajadzīga neliela pauze un tagad dažu dienu pauze būs - sestdien viņa pārstāvētajai Poznaņas komandai mačs viesos ar vienu no galvenajām konkurentēm Polijas 2. līgā Opoles komandu.