Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedeva "Dackarna" piebremzē, Mihailovs un Ansviesulis - sešiniekā Krško

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedeva "Dackarna" piebremzē, Mihailovs un Ansviesulis - sešiniekā Krško
Oļegam Mihailovam tikai viena punkta pietrūka līdz 3. vietai Krško.

Uzvaru sērija Zviedrijas spīdveja Bauhaus-Ligan čempionātā pārtrūka Andžeja Ļebedeva pārstāvēajai "Dackarna Malilla" komandai, bet Oļegs Mihailovs un Ričards Ansviesulis iekļuva starp labākajiem sešiem starptaitiskā sacensībās Kršķo mototrekā Slovēnijā "Golden Mark".

Molillas komanda bija uzvarējusi četros iepriekšējos mačos pēc kārtas un pamatoti cerēja uzvarēt atkal, jo savā mototrekā tikās ar "Piraterna Motala" komandu, kuru pirmajā riņķi viesos pārspēja ar 53:37. Diemžēl uzvarēt neizdevās un izdevās iegūt tikai bonuspunktu - zaudējums ar 42:48 bija mazāks nekā uzvara viesos.
No Molillas komandas līderiem sekmīgs mačs bija tikai britam Denielam Bjūlijam, kurš sakrāja 13 punktus, vēl dānis Rasmuss Jensens atveda 9 punktus, bet pārējiem tas nebija labākais mačs - Andžejam Ļebedevam 6 punkti četros braucienos (vēl vienā braucienā izstāšanās motocikla defekta dēļ), polim Macejam Janovskim - tikai 4 punkti piecos braucienos. Viesi uzreiz izvirzījās vadībā un pēc 5. brauciena sasniedza 10 punktu pārsvaru - 20:10. Kad 11. braucienā Bjūlijs un Ļebedevs uzvarēja ar 4:2 un otro reizi samazināja rezultāta starpību līdz 4 punktiem (31:35), jau likās, ka atlikušajos četros braucienos pretinieki tiks panākti, taču nevienā no atlikušajiem braucieniem "Dackarna" pārim summā uzvarēt neizdevās - vienreiz 2:4 un trīs reizes 3:3.
Ar 10 punktiem "Dackarna" turnīra tabulā saglabā 3. vietu.
Krško mototrekā Slovēnijā, kur risinās arī "Grand Prix" posmi, jau 38. reizi risinājās starptautiskas sacensības "Golden Mark". Oļegs Mihailovs (apsveicam ar Daugavpils Univrsitātes absolvēšanu!) ieguva 12 punktus un tikai viens punkts viņu šķīra no pirmā trijniekā - 5. vieta. Oļegam izdevās uzvarēt divos braucienos, turklāt tajos viņš pārspēja pieredzējušos poļus Jakubu Jamrugu un Gžegožu Valaseku. Ričarda Ansviesuļa rēķinā - 9 punkti un viņam 6. vieta. Ričards uzvarēja vienā braucienā. Pirmo vietu ar 14 punktiem ieņēma argentīnietis Nikolass Kovati (startē ar Itālijas licenci), pa 13 punktiem ieguva Jamrugs un slovēnis Niks Škorja.