Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Maksims Bogdanovs var atgriezties "Loko" rindās

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Maksims Bogdanovs var atgriezties "Loko" rindās
Maksims Bogdanovs jauno spīdveja sezonu atkal var sākt dzimtajā Daugavpils "Lokomotīves" komandā.
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

2010. gada pasaules junioru čempionāta bronzas medaļas ieguvējs spīdvejā Maksims Bogdanovs pēc vienas sezonas braukšanas Gdaņskas komandā var atgriezties Daugavpils "Lokomotīves" sastāvā. Abas puses jau ir tuvu līguma parakstīšanai.

Pagājušajā sezonā Maksims Bogdanovs izmēģināja spēkus Polijas Ekstraliga čempionātā, kas ir augstākā līmeņa spīdveja klubu sacensības pasaulē. Gdaņskas komandas rindās Makss aizvadīja tajā dažus labus mačus, taču savainojuma dēļ jau augustā viņam sezona beidzās.

"Mutiski nosacījumus esam saskaņojuši, vēl tikai jāprecizē dažas detaļas un jāparaksta līgums. Ja Makss atgriezīsies, tad viens no komandas līderiem mums jau ir. Ceram vēl vienoties ar kādu mums jau labi zināmu ārzemnieku, taču pagaidām viņa vārdu vēl neminēšu - viss vēl ir sarunu procesā," saka spīdveja kluba prezidents Vladimirs Ribņikovs. "Līgums ir ar Andžeju Ļebedevu, kurš arī jau būs viens no līderiem, kā arī ar Vadimu Tarasenko, kurš ir ļoti talantīgs braucējs, taču viņam pietrūkst centības un uzņēmības, viņš vienkārši iznieko savu talantu. Jācer, ka pēc neveiksmīgās pagājušās sezonas būs izdarījis secinājumus - bez liela darba nekāds talants neglābs... Notiek sarunas ar Kjastu Podžuku, ceram, ka izdosies vienoties un viņš arī nākamsezon paliks komandā."

Ja "Loko" izdosies vienoties ar Bogdanovu un Podžuku, ja atnāks spēcīgs leģionārs,tad komandas kodols lielā mērā būs zināms.

     [+] [-]

, 2012-12-18 16:49, pirms 11 gadiem
nebuutu nekur aizgaajis kas zin, mosh Loko jau shogad buutu Ekstra liigaa,

bet vienalga prieciiga zinja

     [+] [-]

, 2012-12-18 17:31, pirms 11 gadiem
arviic22 rakstīja: nebuutu nekur aizgaajis kas zin, mosh Loko jau shogad buutu Ekstra liigaa,

bet vienalga prieciiga zinja
nu tikšana Extraligā ir pārāk stipri teikts, bet cīņa par medaļām un veiksmigāks otrais posms noteikti būtu... protams, jāņem vērā fakts ka iespējams sastāvs būtu savādaks tā paša M. Maxa nebūtu, kas punktus regulāri vāca, bet nu beigās jau vienalga nedaudz pievīla...

     [+] [-]

, 2012-12-18 17:48, pirms 11 gadiem
nu lai veicas, jo pagaidam ekstra liga ir par stipra vinam! vel divi labie legionari un bus labs sastavs.