Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Gusts un Mihailovs debitē jaunajās komandās

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Gusts un Mihailovs debitē jaunajās komandās
Francim Gustam debijas mačā Ostruvas komandā - 4 punkti.

Pirmos mačus savās jaunajās komandās aizvadīja spīdvejisti Francis Gusts un Oļegs Mihailovs - attiecīgi Polijas 1. un 2. līgas čempionātos. Gusta komandai - uzvara, Mihailova komandai - zaudējums.

Ostruvas "Arged Malesa" pērn izkrita no Ekstralīgas un šogad cer tajā atgriezties. Jaunās sezonas pirmajā mačā savā mototrekā Ostruvas komanda uzņēma vēl vienu no 1. līgas favorītēm Ribņikas ROW un tieši šajā mačā mājinieku rindās debitēja Francis Gusts. Sākums bija labs gan Gustam, gan komandai - 4. braucienā Gusts (finišēja otrais) ar Jakubu Kravčiku atveda 5:1 uzvaru un panāca 17:6, 7. braucienā pārī ar zviedru Oliveru Berntzonu tika gūta uzvara ar 4:2 (Gusts trešais) un atjaunots 11 punktu pārsvars - 26:15, vēl bija neizšķirts 3:3 (Gusts trešais) pārī ar Kravčiku un saglabāts 11 punktu pārsvars - 29:18, bet tālāk vairs tik labi negāja.
Savā nākamajā braucienā Gusts bija ceturtais un vairs nestartēja, sakrādams summā 4 punktus. Savukārt ROW komanda sāka strauji tuvoties un divus braucienus pirms mača beigām mājiniekiem bija vairs tikai 5 punktu pārsvars - 41:36. Uzvaru tomēr izdevās nosargāt - 45:44.
Oļega Mihailova pārstāvētā Pilas komanda "Enea Polonia" 2. līgas mačā viesos ar 30:60 zaudēja Žešuvas "Texom Stal". Mājinieki uzreiz izvirījās vadībā un jau pēc pirmajiem četriem braucieniem viesi zaudēja ar 8:16, bet pēc 10 braucieniem jau viss bija pilnīgi skaidrs - 17:43. Mihailovs sāka ar otro vietu, tad izstājās, tad - ceturtais, bet tad divos braucienos pēc kārtas uzvarēja un bija vienīgais Pilas komandā, kurš kaut reizi spēja finišēt pirmais. Tad gan sekoja vēl viena ceturtā vieta jau pēdējā braucienā. Summā - 8 punkti.
Daugavpils "Optibet Lokomotīve" pirmo maču savā mototrekā 2. līgas čempionātā aizvadīs 23. aprīlī plkst. 16 ar Gņezno "Start".