Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs un "Dackarna" panāk līderus

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs un "Dackarna" panāk līderus
Andžejs Ļebedevs otro reizi pēc kārtas sekmēja uzvaru pār čempioniem.

Zviedrijas Bauhau-Ligan spīdveja čempionātā - trīs līderi. Andžeja Ļebedeva pārstāvētā Molillas komanda "Dackarna" otro reizi pēc kārtas - šoreiz viesos - pārspēja titula īpašnieci Eskilstūnas komandu "Smederna" un pievienojās līderu duetam - 48:42.

Jau ir ierasts, ka viens no kamandas līderiem Andžejs Ļebedevs piedalās pēdējos braucienos, kuri nereri arī ir izšķirīgie. Šoreiz bija tāpat, taču šoreiz Ļebedevs izcēlās mača sākumā, palīdzēdams sev tika labi zināmajā mototrekā (savulaik 'Smederna" rindās Andžejs trīs reizes bija Zviedrijas čempions) Molillas komandai ielikt uzvaras pamatus - pirmajos trijos braucienos daugavpilieša rēķinā 7 punkti. Ļebedeva un Filipa Hjelmlanda uzvara 4. braucienā ar 5:1 ļāva viesiem iegūt 6 punktu pārsvaru (15:9) un samazināt to mājiniekiem tā ne reizes arī neizdevās. Trīs reizes viesiem bija desmit punktu pārsvars un tāds tas bija arī pirms pēdējiem trim braucieniem. Šoreiz mača beigas Ļebedevam neizdevās - viņš divreiz finišēja ceturtais, taču uzvaru "Dackarna" tik un tā noturēja - 48:42. Molillas komandai tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas un iegūts arī bonuspunkts, jo arī abu komandu pirmajā mačā uzvarēja "Dackarna".
Tagad pa 9 punktiem ir trim komandām - "Vastervik Speedway", "Kumla Indianerna" un "Dackarna Malilla". Jau sestdien Čenstohovas mototrekā Polijā - Eiropas spīdveja čempionāta (SEC) pirmais finaļposms, kurā Andžejs Ļebedevs startēs ar 12. numuru.