Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Morisam un Elisam zaudējumi, Morisam - arī savainojums Premiership čempionātā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Morisam un Elisam zaudējumi, Morisam - arī savainojums Premiership čempionātā
Niks Moriss - par laimi - iztika bez nopietniem savainojumiem...

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komandas leģionāru austrālieša Nika Morisa un angļa Adama Elisa pārstāvētās komandas piedzīvoja zaudējumus Lielbritānijas Priemiership čempionāta mačos, turklāt Morisam vēl arī kritiens un savainojums. Par laimi - nekā nopietna.

"Wolvethampton Wolves" viesos ar 39:51 zaudēja "Belle Vue Aces" komandai un britu spīdveja apskatnieki uzskata, ka Nika Morisa izstāšanās no sacensībās kritiena un savaonojuma dēļ bija viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc "Vilkiem" neizdevās pakaļdzīšanās. Pirms 6. brauciena, kurā kritienu piedzīvoja Moriss (savā pirmajā braucienā viņš finišēja trešais), mājinieki bija vadībā ar 18:12. Pēc kritiena Niks vairs nespēja maču turpināt, taču pēc izmeklēšanas lūzumi netika atrasti. Kādu nedēļu būs jāatpūšas un jāsadziedē sasitumus - tāda ziņa vēlāk pienāca jau no paša Nika Morisa. Labi, ka "Loko" mačs ar Opoles komandu pārcelts no 19. jūnija uz 8. jūliju... Uz maču ar Pilas komandu 3. jūlijā Daugavpilī austrālietis jau būs ierindā.
"Sheffield Tigers" arī viesos ar 48:51 zaudēja "Peterborough Panthers" komandai, bet Adama Elisa rēķinā 7 punkti četros braucienos (2,2,3,0). Pēc 15 braucieniem bija neizšķirts 45:45 un uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildbrauciena, kurā mājinieki uzvarēja ar 6:3 (papildbraucienā par uzvaru ir 4 punkti, tālāk - 3,2 un 1 punkts; britu Premiership čempionātā vispār ir īpatnēja punktu skaitīšana, jo, piemēram, ja komanda viesos zaudēja ar 6 vai mazāk punktu starpību, tad tā iegūst punktu, ja komanda viesos uzvar ar 7 vai vairāk punktu pārsvaru, tad tai pienākas 4 punkti, par jebkuru uzvaru savā mototrekā - 3 punktu u.tt.).
"Vilki" un "Tīģeri" turnīra tabulā saglabā attiecīgi 4. un 3. vietu.