Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Polijas spīdveja čempionāta 2. līga: "Skorpioni" draud sāpīgi dzelt...

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Polijas spīdveja čempionāta 2. līga: "Skorpioni" draud sāpīgi dzelt...
Savā mototrekā "Loko" Poznaņas komandu uzvarēja...

Savu priekšpēdējo maču Polijas spīdveja 2. līgas regulārajā čempionātā svētdien aizvadīs Daugavpils "Optibet Lokomotīve" - daugavpilieši plkst. 15 viesos tiksies ar Franča Gusta pārstāvēto Poznaņas komandu ""SpecHouse PSŽ". Pirmajā riņķī savā mototrekā "Loko" pārspēja vienu no līgas favorītiem ar 48:42 un tagad "Skorpioni" draud sāpīgi dzelt...

"Optibet Lokomotīve" ir uzvarējusi trijos mačos pēc kārtas un ir tuvu iekļūšanai pusfinālā. Daugavpilieši pašreiz turnīra tabulā ir 3. vietā, bet "Skorpioni" atpaliek par trim punktiem un ir ceturtie. Tiesa, Poznaņas komandai ir par vienu aizvadītu maču mazāk un teorētiski tā var pat uzvarēt regulārajā čempionātā, taču pašreiz mājiniekiem būs svarīgi uzvarēt vismaz ar 7 punktui pārsvaru, lai par uzvaru iegūtu 3 punktus, panāktu turnīra tabulā "Loko" un justos drošāk pirmajā četriniekā. Reti kurš tic (ja vispār kāds tam tic), ka Tarnuvas komanda atlikušajos divos mačos (viens no tiem mājās ar "Loko") iegūs katrā pa trim punktiem un apsteigs Daugavpils vai Poznaņas komandas, taču - drošs paliek drošs - punktus vēl vajag abām komandām.

Salīdzinājumā ar maču majās pret līgas līderi Opoles komandu daugavpiliešu rindās būs divas pārmaiņas - Ķasta Puodžuka vietā brauks Daniils Kolodinskis, bet Ernesta Matjušonoka vietā Ričards Ansviesulis, kurš nupat aizvadīja divus labus mačus (8 un 10 punkti) Zviedrijas Allsvenska līgā (otrā pēc ranga līga) Kumlas "Indianerna" otrajā komandā. Jācer, ka atpūties un izgulējies būs Jevgeņijs Kostigovs, kurš pēc piektdienas mača mājās ar Opoles komandu devās uz Eiropas pāru čempionāta pusfinālu Naģhalasā (Ungārija), bet sestdien no turies uzreiz devās uz Poznaņu.

Interesants solās būt duelis gan klātienē, gan neklātienē starp junioriem Kevinu Jūlu Pedersenu un Franci Gustu. Pirms sezonas dānis bija pieteikts tieši Poznaņas komandā, taču pēc tam, kad Polijas čempione Vroclavas "Betard Sparta" aizdeva "Skorpioniem" Gustu, viņš kļuva lieks un pēc kāda laika pārcēlās uz "Loko", kur tagad ir viens no komandas līderiem. Pirmā riņķa mačā Daugavpilī Pedersens atveda 8 punktus, bet Gustam, bija tikai 2 punkti... "Loko" rindās arī šajā mačā būs visi četri leģionāri - bez Pedersena arī Niks Moriss, Viktors Palovāra un Adams Eliss.

Otro reizi šajā sezonā Poznaņas komandā pieteikts pieredzējušais brits Kriss Hariss. Pirmajā mačā ar Ravičas komandu viesos viņš ieguva tikai 5 punktus, bet tagad Harisam būs pirmais mačs Poznaņas mototrekā un no viņa gaida krietni lielāku pienesumu (pievedumu). Var teikt, ka "Skorpioniem" būs optimālais sastāvs - bez Harisa un Gusta tajā vēl ir arī Rūne Holta, Kevins Faifers, Kacpers Gomuļskis un Jonass Seiferts-Salks. Nav zināms pagaidām otra juniora vārds, taču diezin vai tas ir tik būtiski (iespējams, ka būs kāds no tā sauktajiem "viesiem").

     [+] [-]

, 2022-07-10 10:40, pirms 2 gadiem
Tiešraide jau nekur nav pieejama?