Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevam 9 punkti Polijā, Ansviesulim - 7 punkti Slovākijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedevam 9 punkti Polijā, Ansviesulim - 7 punkti Slovākijā
Andžejs Ļebedevs.

Andžejs Ļebedevs ieguva 9 punktus un bija rezultatīvākais Lešno "FOGO Unia" rindās Polijas spīdveja klubu pāru kausa izcīņā, bet Ričards Ansviesulis ieguva 7 punktus atklātajā Slovākijas čempionātā.

Trešo reizi pēc kārtas Polijas spīdveja klubu pāru kausa izcīņā triumfēja Ļubļinas komanda "Orlen Oil Motor" ar pasaules čempionu Bartošu Zmarzliku priekšgalā, bet Lešno "Fogo Unia" ierindojās 5. vietā. Andžejs Ļebedevs atveda 9 no Lešno komandas 17 punktiem, 6 punkti bija Bartoša Smektalas rēķinā, bet 2 punkti - Gžegožam Zengotam. No trešās vietas šķīra pieci punkti. Ļebedevs trīs reizes finišēja otrais un vienā braucienā uzvarēja, viņš piekāpās tikai Zmarzlikam un Kacperam Vorinam, kā arī bija otrais aiz komandas biedra Smektalas (5:1 uzvara pār Zeļona Guras "Falubasz" pāri), bet toties pārspēja tādus meistarus kā dānis Leons Madsens, Patriks Dudeks, Jaroslavs Hampels un brits Roberts Lamberts.

Jau šonedēļ sākas Polijas Ekstralīgas čempionāts un Lešno komanda pirmajā mačā 12. aprīlī savā mototrekā tiksies ar Čenstohovas "Tauron Wlokniarz" komandu. Jācer, ka ierindā pēc savainojuma jau būs arī Lešno komandas pirmais numurs Janušs Kolodzejs.

Savukārt Ričards Ansviesulis piedalījās Slovākijas atklātajā čempionātā, kurā piedalījās 26 motobraucēji - katrā braucienā startēja pa 5 braucējiem un punkti par pirmajām četrām vietām bija attiecīgi 4,3,2 un 1 punkts. Pirmie seši pēc pamatsacensībām iekļuva finālā, kurā bija jāveic nevis četrus, bet sešus apļus. Visos braucienos uzvarēja pagājušā gada bronzas medaļas ieguvējs "Grand Prix" seriālā mājinieks Martins Vaculiks. Ansviesulim tās bija šosezon pirmās sacensības un viņš četros braucienos ieguva 7 punktus (vēl vienā braucienā - izstājās motocikla defekta dēļ). Polijas U24 Ekstralīgas čempionāts sāksies 23. aprīlī un Krosno komandai "Orlen Cellfast Wilki" pirmais mācs būs viesos ar Toruņas komandu (Krosno U24 komandā bez Ansviesuļa ir arī Daniils Kolodinskis, kurš turpina braukt arī Daugavpils Optibet Lokomotīve" sastāvā Nacionālajā līgā).