Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejam Ļebedevam un "Dackarna Malilla" uzvara pār čempioniem

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejam Ļebedevam un "Dackarna Malilla" uzvara pār čempioniem
Andžejs Ļebedevs mačā pret čempionu un savu bijušo spīdveja klubu atveda 9 punktus.

Trešo uzvaru pēc kārtas Zviedrijas spīdveja Bauhaus-Ligan čempionātā guva Andžeja Ļebedeva pārstāvētā Molillas komanda "Dackarna" un turnīra tabulā pakāpās uz trešo vietu - "Dackarna" savā mototrekā ar 46:44 pārspēja titula īpašnieci Eskilstūnas komandu "Smederna".

Andžejs Ļebedevs mačā pret savu bijušo komandu, kuras rindās viņš trīs reizes bija Zviedrijas čempions, ieguva 9 punktus un tas bija trešais lielākais punktu skaits mājinieku komandā aiz diviem GP seriāla dalībniekiem - 13 punktus atveda polis Macejs Janovskis, 10 punktus - brits Daniels Bjūlijs. Andžejs vienā braucienā uzvarēja, trijos bija otrais un vienā - ceturtais. Uzvaras liktenis izšķīrās pēdējā 15. braucienā.

Lielākais mājinieku pārsvars bija četri punkti - pēc pirmā (5:1) un 8. brauciena (26:22). Andžejs Ļebedevs šajā laikā bija startējis tikai vienreiz un savā braucienā finišēja otrais. Izšķirīgie un aizraujošākie notikumi risinājās mača pēdējos četros braucienos. Vispirms 12. braucienā viesi - Kacpers Vorina un Roberts Lamberts - uzvarēja ar 5:1 un pirmo reizi izvirzījās vadībā - 37:35. Tūdaļ pat sekoja Ļebedeva un Maceja Janovska atbilde - 5:1 uzvara 13. braucienā un atkal priekšā mājinieki - 40:38. Priekšpēdējā braucienā Rasmuss Jensens un Ļebedevs zaudēja ar 1:5 Maksimam Drabikam un Lambertam - 41:43 pirms pēdējā brauciena. Bjūlijs un Janovskis pēdējā braucienā ar 5:1 uzvarēja Vorinu un 2020. gada junioru pasaules čempionu austrālieti Džaimonu Linsiju - 46:44 "Dackarna" labā!

Ar 6 punktiem Molillas komanda turnīra tabulā pakāpās uz 3. vietu. Tik pat punktu ir arī "Kumla Indianerna" komandai, bet līderi ar 8 punktiem ir "Vastervik Speedwy" komandas motobraucēji.