Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs uzvar "Master of Speedwy" sacensībās Vācijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs uzvar "Master of Speedwy" sacensībās Vācijā
Andžejs Ļebedevs - "Master of Speedway" sacensību uzvarētājs.

Latvijas labākais spīdveja meistars Andžejs Ļebedevs uzvarēja starptautiskās sacensībās "Master of Speedway" Vācijā. Savukārt Francim Gustam 5 punkti lietus dēļ pārtrauktā un zaudētā Polijas 1. līgas čempionāta mačā.

Pamatsacensībās nepārspēts - 15 no 15 iespējamajiem punktiem - bija Andžeja Ļebedeva komandas biedrs no Krosno "Cellfast Wilki" čehs Vāclavs Miliks, bet Andžejs ieguva 13 punktus un ieņēma otro vietu. Pirmie astoņi iekļuva pusfinālos.
Ļebedevs savā pusfinālā uzvarēja, otrais bija čehs Jans Kvjehs un abi viņi iekļuva finālā. Tur pretī stājās Miliks un 2020. gada Eiropas čempions, pagājušā gada 5. vietas ieguvējs "Grand Prix" seriālā jeb individuālajā pasaules čempionātā un 2. vietas ieguvējs šā gada GP seriāla pirmajā posmā brits Roberts Lamberts. Andžejam Ļebedevam izdevās labs starts un viņš uzvarēja. Otrais - Kvjehs, trešais - Miliks, bet Lambertam nācās samierināties ar 4. vietu.
Stipra lietus dēļ netika pabeigts Polijas 1. līgas čempionāta mačs starp Ostruvas komandu "Arged Malesa" un Lodzas "Orzel", taču vairāk nekā puse - 8 no 15 braucieniem - mača tika aizvadīta un rezultāts tika ieskaitīts - 26:21 par labu Lodzas komandai. Francis Gusts Ostruvas komandas labā smagos apstākļos uz pielijuša celiņa trijos braucienos atveda 5 punktus.