Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Optibet Lokomotīve" pret līderi - bez Morisa un Grāna

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Optibet Lokomotīve" pret līderi - bez Morisa un Grāna
Par vienu no "Loko" līderiem mačā ar Opoles komandu būs jākļūst Jevgeņijam Kostigovam.

Daugavpls "Optibet Lokomotīve" spīdveja komanda Polijas 2. līgas mačā svētdien savā mototrekā plkst.16 tiksies ar līderi Opoles komandu "Kolejarz" un šo maču aizvadīs bez austrālieša Nika Morisa un zviedru juniora Gustava Grāna. Pārmaiņām sastāvā ir likumsakarīgi iemesli.

Niks Moriss, kurš pērn bija "Loko" līderis un otrs labākais braucējs 2. līgā, šo sezonu sāka nesekmīgi Daugavpils komandas rindās un nestabili vispār, tāpēc tika nolemts viņu šoreiz neaicināt - lai brauc Ķasts Puodžuks. Lai Moriss ieskrienas, lai iegūst labu sportisko formu un sezonas turpinājumā viņš noteikti būs viens no komandas līderiem. Gustavs Grāns neveiksmīgi aizvadīja maču Žešuvā un tāpēc tika nolemts viņa vietā dod iespēju braukt vēl vienam pašmāju junioram. Mačam bez Ernesta Matjušonoka pieteikts arī Ričards Ansviesulis un acīmredzot tiks pieteikts Artjoms Juhno. Viens no viņiem varētu būt ar pieaugušā braucēja numuru, bet rezervista lomā ar 16. numuru acīmredzot būt dānis Kevins Jūls Pedersens. Viņš nepieciešamības gadījumā varēs jebkuru aizstāt (izņemot juniorus, tāpēc trešais juniors tiks liks pieaugušā braucēja statusā). Tā ka mačā ar "Dzelzceļniekiem" no Opoles dauavpiliešu rindās būs tikai divi leģionāri - bez Pederseaa vēl arī anglis Stīvens Vorals, bet visi pārējie būs pašmāju braucēji - Jevgeņijs Kostigovs, Daniils Kolodinskis, Ķasts Puodžuks, Juhno, Ansviesulis un Matjušonoks. Galu galā - jādos iespēja brauk savējiem, it īpaši junioriem.
Opoles komanda ir uzvarējusi pirmajos trijos mačos un cer uzvarēt arī Daugavpilī (pagājušajā sezonā tā šeit zaudēja ar 42:48, taču no tā sastāva viesu rindās būs tikai Oskars Poliss), taču to nebūs viegli izdarīt - savainojuma dēļ no "Kolejarz" sastāva vismaz uz trim mēnešiem izkrita viens no komandas līderiem, pieredzējušais zviedrs Matiass Tērnbloms. Šo sezonu teicami sācis Oskars Poliss, kuram ir caurmērā 2,88 punkti vienā braucienā, taču pērn Daugavpilī viņš atveda tikai 6 punktus četros braucienos (vēl divos - izstājās). Redzēsim, kā viņam klāsies tagad. Daugavpils mototrokā vairākkārt ir braucis Roberts Hmeļs, bet viens no "Loko" līderiem pērn bija anglis Adams Eliss. Šie trīs motobraucēji būs galvenais viesu komandas spēks. Noteikti jārēķinās ar dāņu junioru Esbenu Hjerrildu (Franča Gusta kluba piedrs Grinstedas komandā Dānijā), kurš šosezon caurmērā vienā braucienā atved 1,69 punktus. Pārējie ir mazāk zināmi poļu spīdveja juniori.

     [+] [-]

, 2023-05-06 23:35, pirms gada
Ja atkārtosies Rzeszow scenārijs,tad visa atbildība būs jāuzņemās kluba vadībai.