Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Optibet Lokomotīve" grauj, Ļebedeva un Gusta komandas uzvar pārliecinoši

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Optibet Lokomotīve" grauj, Ļebedeva un Gusta komandas uzvar pārliecinoši
"Optibet Lokomotīve" pēc uzvaras pār Pilas komandu "Polonia".

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komanda sagrāva savus pretiniekus, bet Franča Gusta pārstāvētā Poznaņas komanda guva pārliecinošu uzvaru Polijas 2. līgas čempionāta mačā, savukārt Andžeja Ļebedeva pārstāvētā Krosno komanda "Cellfast Wilki" pārliecinoši uzvarēja 1. līgas mačā.

Par to, ka Daugavpils komanda mačā ar Pilas "Polonia" ir izteikta favorīte, šaubu nebija nevienam un mājinieki jau divcīņas sākumā izkliedēja par to šaubas, ja vēl kādam tās bija - piecus no pirmajiem septiņiem braucieniem daugavpilieši uzvarēja ar 5:1 un rezultāts bija jau 30:12 viņu labā. Galaiznākumā - 59:31 un trīs punkti par uzvaru.

"Loko" rindās šajā mačā pirmo reizi Daugavpils mototrekā brauca zviedrs Viktors Palovāra un atkal apliecināja sevi no labākās puses - 9 punkti četros braucienos un neviens no viesu spīdvejistiem viņu ne reizes neapsteidza. 9 punkti arī Daniilam Kolodinskim, bet rezultatīvākie bija Jevgeņijs Kostigovs un Ķasts Puodžuks, kuru rēķinā pa 12 punktiem. Pa 7 punktiem sakrāja Adams Eliss un Ernests Matjušonoks, 3 punkti Ričardam Ansviesulim.

No viesiem tikai slovēnis Matica Ivačičs un Artūrs Mročka spēja iozrādīt nopietnu konkurenci - attiecīgi 12 un 10 punktu.
Pēc šīs uzvaras "Optibet Lokomotīve" paliek 3. vietā turnīra tabulā, taču var justies krietni drošāk pirmajā četriniekā, kas ļaus piedalīties pusfinālā.

Pusfināla kontekstā ļoti svarīgs un daudz grūtāks būs nākamais mačs 8. jūlijā savā mototrekā ar vienu no līderēm Opoles komandu (Opoles un Ravičas komandām ir pa 17 punktiem 10 mačos, mums - 13 punktu 9 mačos, Poznaņas komandai - 12 punktu 9 mačos, bet 5. vietā ar 9 punktiem 9 mačos ir Tarnuvas komanda). Piektdienas mačā "Loko" rindās būs gan Niks Moriss, gan Kevins Jūls Pedersens.

Franča Gusta pārstāvētā Poznaņas komanda ne tik pārliecinoši, bet pietiekami droši (uzvara bija nodrošināta pirms pēdējiem diviem braucieniem) savā mototrekā pārspēja Žešuvas komandu - 49:41. Gusts aizvadīja lielisku maču - viņam 14 no 15 iespējamajiem punktiem un labākais brauciena laiks.

Andžeja Ļebedeva pārstāvētie "Vilki" no Krosno 1. līgas mačā savā mototrekā ar 51:39 pieveica Ribņikas ROW komandu un turnīra tabulā atgriezās 3. vietā. Ļebedevam - 9 punkti piecos braucienos un neviens no viesiem viņu ne reizes neapsteidza.

     [+] [-]

, 2022-07-04 11:01, pirms 2 gadiem
Lokomotīves vietējie puiši labi brauc savā trekā,bet ir arī jāiemācās braukt Polijas trekos.Tā ir lielākā vietējo spīdvejistu problēma,kas atkārtojas katru gadu.