Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Speedway of Nations" pusfināli Daugavpilī pārcelti uz 2021. gadu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Septembra beigās ieplānotie "Speedway of Nations" pusfināli Daugavpils "Lokomotīves" mototrekā šogad nenotiks. Pieņemts lēmums sarīkot uzreiz finālu ar 2019. gada septiņu spēcīgāko spīdveja komandu (pāru) piedalīšanos.

Ņemot vērā COVID-19 vīrusa izplatību pasaulē un ar to saistītajiem riskiem cilvēku veselībai, kā arī valstīs noteiktajiem pārvietošanās un pulcēšanās ierobežojumiem, Starptautiskā motociklistu federācija (FIM) un "BSI Speedway" pieņēma lēmumu atcelt šā gada "Speedway of Nations" pusfinālus, kas bija ieplānoti Daugavpilī 25. un 26. septembrī. Tas gan nenozīmē, ka mēs klātienē neredzēsim praktiski visu pasaules spīdveja eliti - FIM, "BSI Spēedway" un Latvijas sacensību rīkotāji vienojušies, ka abi pusfināli Daugavpilī notiks 2021. gadā. Jau tuvākajā laikā būs infirmācija par to norises laiku.

Šogad uzreiz notiks fināls, kurā piedalīsies 2019. gada septiņas spēcīgākās komandas - Lielbritānija, Krievija, Polija, Austrālija, Dānija, Zviedrija un Čehija. Fināls paredzēts 24. un 25. oktobrī Mančestras mototrekā "Belle Vue" Lielbritānijā. Līdz ar to acīmredzot arī mainīsies pusfinālu sastāvi 2021. gadam un mums tas, iespējams, būs izdevīgi, jo šosezon Latvijas komandai būtu jāstartē spēcīgākajā no pusfināliem (finālā tiks trīa labākās komandas no katra pusfināla).