Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Henkoks: "Treniņš bija lielisks"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Henkoks: "Treniņš bija lielisks"
Gregs Henkoks
Foto: SCANPIX SWEDEN

Pēc vakardienas treniņa pirms šodien gaidāmajām Latvijas "Grand Prix" sacensībām spīdvejā vairāki vadošie spīdvejisti sniedza komentārus. Visapmierinātākais bija Gregs Henkoks.

Atgādināsim, ka šodien plkst. 19:00 Daugavpilī tiks aizvadīts sestais "Grand Prix" seriāla posms. Visi braucēji ļoti aktīvi vakar gatavojās treniņos, pēc tā sniedzot arī komentārus.

Andreass Junsons: "Bija ļoti smagi. Ne brīdi nejutos gatavs uz visiem 100%. Centos veikt pēc iespējas vairāk braucienu. Trase bija ļoti cieta, jo bija jauna seguma kārta."

Gregs Henkoks: "Treniņš bija lielisks. Es jutos ļoti labi. Pirmajā treniņu kārtā mums bija problēmas, bet tās izdevās ātri novērst. Pēc tā viss bija lieliski."

Tomašs Gollobs: "Nebija slikti. Es izmēģināju trīs močus. Divi no tiem bija ļoti ātri, tādēļ esmu ļoti priecīgs. Rīt varētu būt labs rezultāts, varētu būt daudz punktu."

Džeisons Kramps: "Treks bija krietni savādāks nekā līdz tam. Man braukt bija grūti. Bija jāizmēģina dažādas lietas ar motocikliem. Ceru, ka mums izdevās atrast vislabākos risinājumus."

izmantotie resursi:
speedwaygp.com

  +2 [+] [-]

, 2009-08-01 17:56, pirms 15 gadiem
Vareja jau lielaku to rakstu uztaisit