Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs un "Vilki" trešie Ekstralīgā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs un "Vilki" trešie Ekstralīgā
Andžejs Ļebedevs teicami aizvadīja izšķirīgos braucienus.

Polijas spīdveja Ekstralīgas čempionātā Andžeja Ļebedeva pārstāvētā Krosno komanda "Cellfast Wilki" savā mototrekā ar 49:41 pārspēja Grudzjoncas komandu GKM un tas Ekstralīgas debitantiem ļāva pakāpties uz 3. vietu turnīra tabulā.

Pēc sekmīga sākuma - 9:3 pēc pirmajiem diviem braucieniem - "Vilkiem" vairs tik labi negāja un viesiem divreiz izdevās panākt neizšķirtu (18:18 un 27:27). Arī Krosno komandas kapteinim Andžejam Ļebedevam mača sākums nebija īpaši sekmīgs - viena otrā un divas trešās vietas, turklāt visos trijos braucienos pāris zaudēja - attiecīgi ar 2:4 un divreiz ar 1:5.
Izrāvienu "Vilki" veica 10. un 11. braucienā - 4:2 un 5;1 uzvaras ļāva panākt 36:30. Iegūto pārsvaru izdevās noturēt un šeit jau bija liels arī Ļebedeva ieguldījums. GKM samazināja rezultāta starpību līdz četriem punktiem, taču Ļebedeva divas pēc kārtas uzvaras (abas reizes 3:3) neļāva viesiem tikt vēl tuvāk ne pirms diviem pēdējiem, ne pirms pēdējā brauciena. Savukārt 15. braucienā čehs Vāclavs Miliks un austrālietis Džeisons Doils uzvarēja ar 5:1 un galarezultātā - 49:41.
33 no 49 punktiem atveda Miliks (13), Ļebedevs (10) un Doils (10), šoreiz ne tik sekmīgs mačs bija Kžištofam Kaspžakam, taču arī šoreiz "Vilki" apliecināja, ka viņi vispirms ir spēcīgi kā komanda.
Ekstralīgā līdere ir Vroclavas komanda - 4 uzvaras četros mačos un 8 punkti. 6 punkti ir Lešno komandai, pa 4 punktiem - Krosno un Ļubļinas komandām, taču trešajā vietā ir "Vilki".
Šodien plkst. 14 Eiropas čempionāta pusfinālā Ļebedevs un Oļegs Mihailovs startēs Debrecenā (Ungārija), bet Francis Gusts un Ričards Ansviesulis - Mirekā (Austrija).