Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Nitišs un Baumanis uzzina pretiniekus Barselonas RX pirmajai kvalifikācijai

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Nitišs un Baumanis uzzina pretiniekus Barselonas RX pirmajai kvalifikācijai
Reinis Nitišs un Jānis Baumanis
Foto: Rihards Baumanis

Piektdien pēcpusdienā notikusi izloze Barselonas rallijkrosa posma pirmajai kvalifikācijas kārtai, kurā noskaidrojās, ka Reinis Nitišs startēs pirmajā kvalifikācijas kārtas braucienā, bet Jānis Baumanis - piektajā.

Pavisam kopā Supercar klasē uz starta stāsies 21 braucējs. Vispirms sestdien no rīta notiks brīvie treniņi, pēc kuriem sekos pirmā kvalifikācijas kārta.

Pirmajā braucienā trasē dosies tikai trīs braucēji – Niklass Gronholms, Kornēls Lukācš un EKS RX komandas pilots Reinis Nitišs, kurš šogad startē pasaules čempiona Matiasa Ekstroma komandā. Arī otrajā braucienā trasē dosies trīs braucēji, bet atlikušajos trīs braucienos startēs pa pieciem sportistiem katrā braucienā.

Ceturtajā braucienā startēs pasaules čempions Ekstroms, Gerlēns Šišerī, Gajs Vilkss, Timijs Hansens un pagājušā gada vicečempions Johans Kristofersons, bet noslēdzošais piektais brauciens būs īsts saldais ēdiens. Šajā braucienā uz starta izies divkārtējais Pasaules RX čempions Peters Solbergs, Kevins Hansens, Jānis Baumanis un divi Ford rūpnīcas komandas braucēji Andreas Bakeruds un Kens Bloks.

Atgādināsim, ka sestdien plkst. 10:00 pēc Latvijas laika sāksies brīvie treniņi, bet plkst. 13:00 būs pirmā kvalifikācijas kārta. Otrā kvalifikācijas kārta sekos plkst. 15:30, bet svētdien tiks aizvadītas atlikušās divas kvalifikācijas kārtas, pusfināli un fināls.

Izmantotie resursi:
FIA World Rallycross Championship

     [+] [-]

, 2017-04-01 09:48, pirms 7 gadiem
Kur internetā varēs redzēt šīs sacensības???

  +1 [+] [-]

, 2017-04-01 10:14, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kur internetā varēs redzēt šīs sacensības???
iemetīšu linku,ja atradīšu

  +1 [+] [-]

, 2017-04-01 10:25, pirms 7 gadiem
voitinsh rakstīja: iemetīšu linku,ja atradīšu
Tas būtu super! Pats neatradu, bet baigi gribas skatīties, baigi interesantas sacensības šīs ir!

  +1 [+] [-]

, 2017-04-01 14:00, pirms 7 gadiem
FIA World Rallycross Championship

teksta veidā kvalifikācija

     [+] [-]

, 2017-04-01 16:55, pirms 7 gadiem