Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lukjaņuks: ''Dažreiz tādi mēsli sanāk'' (+video)

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Lukjaņuks: ''Dažreiz tādi mēsli sanāk'' (+video)
Auto pēc avārijas

Krievu braucējs Aleksejs Lukjaņuks, kurš Eiropas rallija čempionāta pirmajā posmā Azoru salās piedzīvo smagu avāriju, atzinis, ka tobrīd automašīnai pazudušas bremzes, kā rezultātā viņš bija bezspēcīgs kaut ko glābt.

Jau ziņojām, ka Eiropas rallija čempionāta pirmajā posmā Azoru salās uzvaru svinēja poļu braucējs Lukašs Habajs, aiz sevis atstājot Rikardo Mouru (''Škoda Fabia R5'') un Krisu Ingramu (''Škoda Fabia R5'').

Diemžēl rallija noslēdzošajā posmā, tobrīd kopvērtējumā ieņemot trešo vietu, iespaidīgu avāriju piedzīvoja krievu braucējs Aleksejs Lukjaņuks. ''Pēc tam, kad priekšpēdējā posmā 20 kilometrus braucām ar bojātu riteni, mums pārrīvējās bremžu trubiņa, kā rezultātā noslēdzošā posma pirmajā bremzēšanas līkumā neko vairs nespējām izdarīt un bijām vienkārši pasažieri. Tajā situācijā neko nevarējām darīt. Dažreiz tādi mēsli sanāk. Sitiens bija diezgan spēcīgs, bet mums viss ir kārtībā. Mašīna bija stiprāka nekā siena.'' tā 2018.gada ERČ čempions.

''Jebkurā gadījumā šis bija vienreizējs rallijs ar cerīgu ātrumu. Jūtam, ka mūsu ''Citroen C3 R5'' ir lielisks potenciāls. Esam labākajā komandā, kā arī mūsu fani ir lieliski,'' nobeidz krievu sportists.

     [+] [-]

, 2019-03-25 09:21, pirms 5 gadiem
Šķiet, ka pēc šīs avārijas Lukjaņuka Citroenam vairs nav potenciāla...

Vispār čalis biezi iekuļas neveiksmēs. Atmiņā nāk avārija pirms dažiem gadiem treniņos, kad Lukjaņuka dēļ bojā gāja otras ekipāžas pārstāvis ( Smagā avārijā rallija testos iet bojā krievu... ), kā arī līdzīga avārija kā tagad viena rallija, šķiet, pēdējā šova ātrumposmā (tur gan auto netika iznīcināts, tikai nolauzts ritenis). Bet naudas maiss turpina ticēt un atbalstīt Lukjaņuku. Nē, nu ir jau viņš ātrs.

     [+] [-]

, 2019-03-25 10:49, pirms 5 gadiem
Aleksejs vispār divus raļļus no pēc kārtas ir pabeidzis bez avārijām ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja